x

BRUKA: Albert Nađ napao i drugu ženu!

Mirna Nađ, supruga Alberta Nađa, nekadašnjeg fudbalera Partizana i reprezentativca, prijavila je novobeogradskoj policiji da je Nađ nasrnuo na nju u njenom stanu u Novom Beogradu i da ga se zbog toga plaši!

Albert je navodno pobijesnio jer je mislio da ga Mirna vara, pa je preksinoć zbog toga došao kod nje da se rasprave.

 

- Vidno iznerviran, upao je kod Mirne, vikao je i svađao se. Svašta je u bijesu izgovorio, a navodno je i nasrtao na nju. Najprije ju je samo verbalno napaao, a kada je pokušala da pozove policiju, uhvatio je za ruku - kaže izvor tog lista i dodaje da je Mirna odlučila da pozove policiju i zatraži zaštitu od muža od koga se inače razvodi.

 

- Policajci su odmah reagovali po prijavi. Albert Nađ je pozvan u prostorije novobegoradske policijske stanice kako bi dao iskaz. Uredno se odazvao pozivu i ispričao svoju verziju događaja - kaže taj izvor i dodaje da je fudbaler izjavio da suprugu nije tukao, već da su se samo verbalno sukobili.

 

Albert Nađ je bio u žiži javnosti 2013. i 2016. godine zbog problema sa prvom suprugom Jelenom. Ona ga je optužila da ju je tukao i pokušao silovati, što je on negirao.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.