x

BUDITE UNIKATNI I JEDINSTVENI: Savršen poklon za 8. mart majci, supruzi, sestri, svekrvi...

Bliži se 8. mart i vjerovatno je većina vas, neovisno da li se radi o muškoj ili ženskoj populaciji, u dilemi šta pokloniti svojim najmilijima? Ruža, buket cvijeća su postali uobičajena stvar, pa mnogi idu na to da svojim poklonom uistinu prijatno iznenade dragu osobu, te da budu jedinstveni. U susret Danu žena, imamo fenomenalan prijedlog za vas. Unikatnim suvenirom - satom ili fotografijom oduševite vama dragu osobu.

Naime, ``Grav Art Suveniri`` je prvi online Suvenir Shop u Bosni i Hercegovini koji Vam omogućava da sami kreirate personalizirane jedinstvene poklone i uspomene. 

 

Idealan poklon za 8. mart svakako je sat s porukom, koji ujedno predstavlja prelijepi, unikatni suvenir koji će krasiti prostoriju vama drage osobe. U susret 8. martu, Grav Art vam izlazi u susret, te po akcijskoj cijeni od SAMO 20 KM, naručite sat po vašoj želji, koji može biti u vama željenom obliku i s porukom kakvu vi želite.

 

Na vama je da izaberete koga svojim poklonom želite oboriti s nogu? Majku, sestru, svekrvu, kćerku, tetku, punicu... Pored satova, vrhunski poklon bi mogla biti i fotografija u vidu suvenira, gdje također, vi možete birati poruku koja će biti ugravirana.

 

Pored izrade satova, laserskog graviranja fotografija i izrade namjenskih foto-albuma, ramova od drveta i slično, u Grav Artu se bave i uslugama laserske izrade svih vrsta logotipa, 3D reklama, svih fontova, oblika i debljine po najpovoljnijim cijenama u BiH.

 

Sve  informacije, potražite na:


Satovi, lasersko graviranje fotografija
https://www.facebook.com/GravArt.ba?ref=ts&fref=ts


Web stranica
www.gravart.ba


Stiropor loga, slova, reklama
https://www.facebook.com/pages/Stiropor-Dekoracije-Reklame/1492176134397349?ref=hl


Direktno putem broja telefona: 061 770 100.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.