x

Club Cappy - ``Idemo dalje rušimo granice uz Gileta`` !

Unatoč tome što još uvijek nema svoj vlastiti album, spot, niti jedan singl, Amar Jašarspahić Gile pokazuje da je jedna od najtraženijih bosanskohercegovačkih muzičkih zvijezda u ovom trenutku. Naime, zvijezdi Granda pošlo je za rukom što mnogima prije nije – po drugi put napunio je do posljednjeg mjesta najposjećeniji lokal na području Tešnja, ali i šire, Club Cappy Jelah, po drugi put prodato je blizu 700 ulaznica. Prije samog  izlaska Gileta na binu atmosferu do usijanja je također doveo i rezident ovog kluba DJ BAX.

Club Cappy

Jelah 74264 Jelah, Bosnia and Herzegovina

U srijedu 03. aprila Cappy je bio krcat, a iako temperatura vani nije baš bila ugodna, mnogi su stajali i van lokala kako bi bar čuli novu zvijezdu na bh. nebu. Posjetitelji nisu nijedne minute mirovali, te su zajedno s Giletom pjevali puna dva i po sata stare, ali i najnovije hitove domaćih izvođača.

Kroz Cappy su prošle mnoge zvijezde ex-yu scene, ali rekord posjećenosti će sigurno zadugo držati mladi Kakanjac, koji se proslavio u Zvijezdama Granda, najgledanijem muzičkom takmičenju na Balkanu. Da Gileta čeka svijetla budućnost, potvrdila je u srijedu enormna posjeta u jelaškom klubu.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.