x

Devetogodišnjakinja počinila samoubistvo vješanjem !

Devetogodišnja djevojčica Justice Williams objesila se u njujorškom kvartu Bronx nakon što je svojoj porodici rekla da ``želi da umre``, piše ``Daily Mail``.

Njena majka Tamiqua Torres (31) krenula je u kupatilo da provjeri šta se dešava, misleći da se Justice predugo zadržala i pronašla ju je kako visi u tuš-kabini, sa bijelim čaršafom zategnutim oko vrata. Policija vjeruje da se djevojčica ubila zato što joj je bilo teško da se nosi sa rođenjem svog polubrata. Zbog toga su je roditelji uputili i na psihoterapiju.

Tamiqua i Raymond Torres bili su sretni nakon rođenja sina kojega su dobili prije osam mjeseci, a Raymond je postao očuh male Justice. Djevojčica koja je navikla da bude u centru pažnje iz koga je iznenada izbačena od strane bebe koju je vidjela kao stranca i uljeza.

- Teško je povjerovati da devetogodišnje dijete uopšte ima ideju kako sebi oduzeti život – rekla je Bernadette Diaz, susjetka porodice Torres.

Američki Centar za kontrolu i prevenciju zaraza kaže da jedno u 100.000 djece doba od 10 do 14 godina počini samoubistvo svake godine.

Izvor:Dnevni avaz/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.