x

Dugoočekivani sajam ``Žena, ljepota, cvijeće`` već prvog dana privukao veliku pažnju!

U sarajevskom hotelu Hollywood se ove godine održava III Međunarodni sajam ``Žena, ljepota, cvijeće``. Udruženje za unapređenje frizera i kozmetičara u saradnji sa frizersko-kozmetičkom Akademijom ``Brezar`` organizuje III Međunarodni sajam ``Žena, ljepota, cvijeće`` u periodu 24. i 25. maja, a ovaj već sada tradicionalan događaj je izazvao veliku pažnju prisutnih još prvog dana manifestacije. Nakon ugodnog druženja, za veselu ekipu je upriličen after party, gdje se opustilo uz dobru muziku.

Akademija Brezar

71000, Stupska 3, Sarajevo

033 465-661

Inače, ovo je jedinstvena prilika da se kultura u ovoj zemlji podigne za jednu stepenicu više, pogotovo zbog činjenice da je ovaj sajam međunarodnog karaktera. Ono po čemu se ova manifestacije ističe jeste raznolikost polja koje obuhvata i promoviše, a to su: kultura, obrazovanje i turizam. Tema sajma je usvojeno znanje iz frizersko-kozmetičkog zanatstva, tj. maštovitost u primjeni tog znanja. 

 

Ovogodišnji sajam je humanitarnog karaktera, pa zainteresirani koji probaju neke od usluga plaćaju onoliko koliko žele, a sav prihod ide za pomoć stanovništvu čiji su domovi stradali u poplavama, te djeci s Daunovim sindromom. Prvi dan manifestacije je održan pod sloganom ``Uljepšaj sebe i pomozi poplavljena područja``, dok je drugi dan sajma slogan ``Razlike ne postoje, mi slavimo Dan mladosti, budite dio naše radosti``.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.