x

Evo kako frizura otkriva pravi karakter muškarca!

Frizura je veoma važan deo izgleda neke osobe. Ona može da kaže mnogo toga o osobi koja je nosi. Na kraju krajeva, ta osoba je nije izabrala bez razloga, zar ne? Ovaj put, mi smo pripremili zabavan test o muškarcima i njihovim frizurama. Pogledajte šta sve možete da otkrijete o nekom muškarcu samo na osnovu njegove frizure. Dovoljno vam je da ga jednom pogledate.

1. Duga kosa

Oh, ti lepi dugokosi muškarci. Oni su kreativna bića i evociraju nam uspomene na Vikinge i druge fantastične likove. Nama se dopadaju ove frizure. Jedino je važno dobiti bitku za šampon.

 

2. Kratko ošišana kosa na slepoočnicama i potiljku

Ova frizura je izbor mačo, ali i ljubomornih muškaraca. Kako polovina muškaraca ima ovu frizuru, morate pokazati neverovatnu harizmu kako biste privukli pažnju. Ljudi sa ovakvom frizurom su vedre naravi i imaju dobar smisao za humor.

 

3. Bez ukusa

Veoma inteligentni i dalekovidi muškarci. Dok ćelave, oni donose prave odluke. Oni zaslepljuju žene ne samo svojim osmehom već i bljeskom sunca na svojoj glavi. Ovu frizuru biraju muškarci koje ne mare za moderne tričarije. Oni su takođe veoma verni.

 

4. Razdeljak na sredini

Ovu frizuru najčešće nose vredni, uporni muškarci koji nastavljaju sa svojim ciljevima bez obzira na sve. Kako ova frizura ne zahteva puno truda, možemo zaključiti i da ovi muškarci ne mare puno.

 

5. Vertikalne šiške

Ova frizura najviše leži sanjarima, nostalgičnim za vremenima kada je ova frizura bila popularna. Uopšteno govoreći, momci sa ovakvom frizurom su šaljivdžije i vole da su u centru pažnje.

 

6. Kosa srednje dužine sa šiškama sa strane

Romantični do srži. Pogledate u njihovu frizuru i zamislite sebe kako stojite na krmi broda pored ovog zgodnog muškarca. Da bi se postigao ovaj efekat u stvarnom životu, potrebno je mnogo vremena. To nam govori da je osoba sposobna da organizuje svoj život dobro. Ovakav tip je vrlo privlačan ženama, što oni rado iskorišćavaju.

 

7. „Fade“ frizura

Ovo je frizura samouverenih, mišićavih muškaraca u kariranim košuljama. Verovatno nose i bradu takođe! Ako i nema ništa od navedenog, sigurno će uskoro imati. Ovi muškarci idu u korak sa vremenom.

 

8. Punđa

Hm… Veoma samouveren muškarac, bez straha od kritike. Moguće je da zna neke borilačke veštine i da isto tako nestane u oblaku dima. U celini, zanimljiv karakter.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.