x

Februarski Mad Friday DJ Party najposjećeniji do sada!

Nagradna igra je završena. Dobitnici su:

MJESEČNA KARTA: Lana Šutalo

DNEVNA KARTA ZA DVIJE OSOBE: Hanka Musija Altin, Mina Sijerčić, Zerina Zahirović, Nejla Jazvin, Aida Ormanović, Elvisa Dedić, Ermin Skender, Dženana Vrskić, Emra Merdić, Edina Kadrić - Opačin.

Prije nego što vas upoznamo sa time kako je bilo na februarskom Mad Friday DJ Partyiju za posjetioce ekskluziva.ba portala imamo iznenađenje, koje je za vas obezbijedio upravo Hotel Central. Naime, u saradnji sa hotelom, portal ekskluziva.ba dijeli 10 jednodnevnih karti za dvije osobe (10x2), koja uključuje uživanje u bazenu, sauni, turskom kupatilu, fitness centru, te jednu mjesečnu kartu za jednu osobu, koja uključuje iste tretmane, s time da će dobitnik moći uživati više dana. Nagradna igra traje 7 dana, do subote 08. marta do 20:00 sati,  a sve što je potrebno jeste da lajkujete facebook stranicu Hotel Central, a potom u komentar (na portalu, ne na facebooku) napišete odgovor na pitanje: Gdje se nalazi hotel Central? Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom nakon završetka igre.

Hotel Central

Ćumurija 8

033 561-800

Hotel Central Sarajevo Weest Wood svakog posljednjeg petka u mjesecu postaje ``gnijezdo`` dobre zabave i jedinstvenog partija u gradu, ali i u državi. Vjerujemo kako mnogi željno iščekuju noćne sate kada postaju dio nezaboravnog Mad Friday DJ Partyja. Početni cilj je bio da se nakon jedne posjete vratite u Hotel Central Sarajevo Weest Wood i ponovo budete dio ove zabave, a sada možemo reći kako je on definitivno ispunjen, samim time što je broj posjeta sve veći. Rezultat tome svakako je najveća posjećenost do sada ovoj zabavi, gdje se ugodno spaja s korisnim.

Zanimljiv program je doprinio sjajnoj atmosferi, a zajedničko vježbanje, te uživanje u sjajnom konceptu je ponovo ispunilo očekivanja. DJ Mahir Beathouse pobrinuo se za potpuni ugođaj, pa je sjajnim izborom muzike zadovoljio muzički ukus prisutnih, a nije nedostajalo i promotivnih cijena pića (Coca Cola & Burn). Još jedan fitness party je iza nas, a putem fotogalerije provjerite kako je sve proteklo.

DOBITNICI NAGRADNE IGRE:

MJESEČNA KARTA: Lana Šutalo

DNEVNA KARTA ZA DVIJE OSOBE: Hanka Musija Altin, Mina Sijerčić, Zerina Zahirović, Nejla Jazvin, Aida Ormanović, Elvisa Dedić, Ermin Skender, Dženana Vrskić, Emra Merdić, Edina Kadrić - Opačin.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.