x

(FOTO) SVI SU GA VOLJELI, A ONDA JE NESTAO SA SCENE ZBOG PRIJETNJI: Bićete u šoku kada vidite kako izgleda Cobe!

Slobodan Batjarević Cobe bio je jedan od finalista pređašnje sezone Zvezda Granda. Ipak, malo nakon uspoona, Cobe se povukao sa scene. Cobe se iz medija povukao 2012. godine jer su ga pogodili negativni komentari za pjesmu ``Gel ,gel kupujem” koje je pročitao na Jutjubu.

On je u emisiji ``Grand magazin`` 2015. godine ispričao da mu je tu pjesmu napisao Dragan Kojić Keba, ali da se publici nije svidjela, pa je riješio da se povuče. Nakon dvogodišnje pauze Cobe se ponovo vratio muzici i to novom pjesmom.

 

Poslije ``Farme 3`` sam dobio pjesmu koju je za mene napisao Dragan Kojić Keba, koji me je inače od svih starijih kolega i najviše podržavao. On je htio da mi učini uslugu i ne sluteći da će pjesma ``Gel, gel kupujem`` doživjeti neuspjeh. Toliko sam negativnih komentara dobio na Jutjubu, toliko sam se razočarao, i sve sam to primio previše k srcu. To je bio jedan od razloga nepojavljivanja u medijima, ali sam nastavio sa svadbama i tezgama. Čekao sam da se ta prašina oko te pjesme slegne, da se zaboravi``, rekao je Cobe.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.