x

Hor Hazreti Hamza predstavlja numeru Seada Zubanovića!

Hor Hazreti Hamza je protekle sedmice izbacio novi singl pod nazivom `Tebe svjedočim` i spot za istu numeru. Tekst za ovu numeru uradio je Sead Zubanović, koji je iako to nije poznato široj javnosti napisao još neke prelijepe stihove kao što su `Pjesma Majci` koju izvodi Eldin Huseinbegović, te `Pamti sine` u izvedbi rahmetli Mehe Puzića i mnoge druge.

Sead je nedavno izdao i zbirku svojih tekstova i pjesama pod nazivom `On ti i ja` što je i autorova poruka kako treba poredati prioritete u životu. Muziku je radio Kenan Hadžifejzović, dok je aranžman i postprodukciju radio Eldin Huseinbegović u svom studiju Džaan. Video koji vam predstavljamo radila je produkcijska kuća Gotiva na čelu sa Murisom Beglerovićem, a ideja svih učesnika je bila da se zarobi ljepota Sarajeva u četiri minute i da ostane generacijama poslije njih.

Hor Hazreti Hamza ovim videom počinje obilježavanje dvadeset godina postojanja i početak snimanja četvrtog albuma. Hor najavljuje i veliki solistički koncert u povodu ovog jubileja kojeg će održati u matičnoj općini Novi Grad.
 
Izvor:senzacija.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.