x

MAJA ŠUPUT U SUZAMA

Iluzionista iz Tešnja dobio prvi zlatni gumb u hrvatskom Supertalentu! (Video)

U prvoj emisiji nove sezone “Supertalenta” već je podijeljen Zlatni gumb, a natjecatelj koji je svojom izvedbom oduševio članicu žirija Maju Šuput je iluzionist Staneli iz Tešnja, sa adresom stanovanja u Švedskoj. Trikom s kartama, od kojih je jednu naposljetku „pretvorio“ u fotografiju Majinog sina Blooma, pjevačicu je oduševio i rasplakao i poručila mu je kako ju je kupio za cijeli život i stisnula mu je zlatni gumb.


– Sad ste me slomili do kraja. I da se ovo nije dogodilo morala bih vam reći da je ovaj nastup bio stvarno fenomenalan. Posebno si me dirnuo, iznimno si talentiran i imam osjećaj da iza ove priče ima još 100 priča koje bih voljela čuti. Kao netko tko može biti poticaj i motivacija drugima i kao netko tko može pokazati da ako želi, da može napraviti sve što hoće, od mene imaš zlatni! – rekla mu je Maja. Nakon audicije pričali smo sa Stanelijem koji je još uvijek pod dojmom nakon emisije.


– Mene je Zlatni gumb učinio jako sretnim i jako me iznenadio, nisam ni sam znao da toliko vrijedim. Nisam stigao pročitati sve poruke koje su mi stigle nakon emisije, ali gdje god pogledam, svi mi čestitaju i svi se ponose, barem sudeći po ovome što čitam i gledam, a podrška dolazi od prijatelja, familije, rodbine....– uzbuđeno nam govori iluzionist porijeklom iz Bosne i Hercegovine koji je već u tinejdžerskoj dobi znao kako želi biti iluzionist. Kako bi ostvario svoj cilj odlučuje pobjeći od doma i pridružiti se cirkusu, a Staneli nam otkriva kako se odlučio na taj hrabar i odvažan potez za jednog 14-godišnjaka.


– Htio sam biti poseban i malo drugačiji od svih, pa sam se tako pronašao u svijetu iluzije kada je jednom prilikom mađioničar došao u moju školu. Roditelji nisu baš bili zadovoljni sa životnim putem koji sam izabrao. – priznaje nam Staneli. Cirkus kojem se pridružio zvao se Galapagos i sjećanja na taj period boravka u cirkusu mu nije u lijepom sjećanju.

– Period u cirkusu nije mi ostao baš u lijepom sjećanju jer sam tu prošao najteže trenutke, ponižavanja, smijanja i maltretiranja. Sve sam to prošao, ali sad je konačno došao taj trenutak da sam im dokazao koliko vrijedim – kaže  Staneli.


U cirkusu je stekao nešto znanja, ali njegova glad za učenjem bila je veća i odlučio se sam educirati.

– U cirkusu sam otkrio par trikova, ali želja je bila veća, pa sam uzeo knjige i dosta filmova koje sam analizirao i tako počeo otkrivati trikove – kaže nam Staneli kojeg je životni put odveo u Švedsku gdje sada živi.


– Trenutno živim u Švedskoj, ali se sada vraćam natrag i želja mi je profesionalno izgraditi karijeru kada završi Supertalent. – kaže Staneli. U nastupu na Supertalentu vidi priliku da postane regionalna zvijezda i da široj publici pokaže svoj talent jer njegovi nastupi u Švedskoj nisi bili tako medijski popraćeni.

– Nakon dugo napora, rada i patnje postao sam najsretnija osoba na planeti zahvaljujući žriju “Supertalenta” i cijeloj Hrvatskoj Ponosan sam što sam prvi mađioničar koji je dobio Zlatni gumb u Hrvatskoj - poručuje Staneli, kojeg možete pratiti na njegovom Instagram nalogu: https://www.instagram.com/staneliofficial/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.