x

Irma, Zlatan i Džemo biraju Sun Beauty light!

Iako je otvoren tek nedavno na prvom spratu Importanne Centra, solarijum Sun Beauty light već bilježi rekordne posjete. Odlične rezultate postiže i poslovnica u Grand Centru na Ilidži, a čarima sunčanja sa najnovijom tehnologijom nisu odoljela ni brojna poznata lica. To se posebno misli na značajnija imena iz svijeta bh. modelinga. Ekipa ekskluziva.ba portala se u to i sama uvjerila. Mister BiH Zlatan Duratović vrlo rado posjećuje solarijum Sun Beauty light, a posebno je očaran novom radnjom u Importanne Centru, za koju smatra kako može parirati onim u evropskim gradovima.

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Irma Rukavina ima prekrasan brončani izgled, zahvaljujući upravo Sun Beauty-u light, a posebno je raduje to što nakon sunčanja ne trpi apsolutno nikakve posljedice. Visoko funkcionalna oprema to i ne dopušta, pa ne čudi što se Džemo Selmanović za natjecanje za Fitness modela ``Beograd Open`` priprema upravo u ovom solarijumu. On je odlučan do sve do 26. aprila kada je takmičenje, uživa u tretmanima sunčanja Sun Beauty light studija.

Podsjećamo, radi se o modernom solarijumu, gdje ne morate brinuti da se boja neće prihvatiti ili da se neće održati zbog manjka izloženosti suncu, jer Sun Beauty light upravo to razlikuje od običnih solarija - kvaliteta i dugotrajnost. Radi se o modernom solarijumu koji nudi visok stupanj efikasnosti i sigurnosti, a što je najbitnije po najpovoljnijim cijenama u gradu.

Za sve one koji se plaše leći i sunčati se u ležećem solariju, tu je stojeći solarij. Sun Beauty light je prava atrakcija u Sarajevu, pa ne čudi što kroz studio non-stop cirkuliše veliki broj mladih i atraktivnih djevojaka, ali i sve više zgodnih muškaraca koji žele što prije dobiti željenu boju.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.