x

ISPOVIJEST BEOGRAĐANKE: Pila sam vodu kojom su kupali mrtvace!

Žena srednjih godina bila je žrtva jednog prevaranta koji joj je predstavljen kao veliki mag i kao neko ko ima rješenje za sve njene probleme. Da je žrtva opasnog prevaranta, shvatila je nakon odlaska kod ljekara u inostrasntvo, nakon što su je ljekari ispitivali otkud na njoj bakterije koje se nalaze na mrtvim ljudima. Tada je posumnjala da joj je taj mag davao da pije vodu kojom se kupaju mrtvaci!

- Sve je počelo 2014, nakon što sam primijetila pozitivne promjene na prijateljici. Ona mi je rekla da je upoznala ljekara Arapina koji joj je dosta pomogao. Kako sam tada prolazila kroz težak period u životu, rekla sam sebi - što da ne, možda i meni može da pomogne - u ispovijesti za „Alo!” otvara dušu žena, koja je insistirala na anonimnosti.

 

Prema njenim riječima, u ordinaciji na Dorćolu, u Beogradu, vidjela je veliki broj žena, među kojima je bilo i javnih ličnosti i svi one su bile zadovoljne i iznosile su pozitivne komentare u vezi s „magom”.

 

- Tokom razgovora je pogodio da se razvodim i da, iako imam dobar posao u inostranstvu, nisam srećna. Rekao mi je da ima rješenje za mene i da će poraditi na mojoj sreći. Tada sam osjetila neko olakšanje, bukvalno kao da mi je neko skinuo džak cementa sa ramena. Počeo je da pada u neki trans, da izgovara neke bajalice na arapskom jeziku i bilo mi je bolje. Nakon nekog perioda uslijedio je njegov poziv, uz izgovor da seanse još nisu završene. Viđala sam se sa njim u toj ordinaciji i na javnim mjestima. On mi je dao i neku zaštitu, odnosno neki trouglasti zamotuljak i rekao da je to amajlija. I tako, malo-pomalo, počeo je da mi se nabacuje, onako diskretno. Priznajem, imao je šarma i malo mi je prijalo, ali kako sam proživljavala težak period, nisam bila spremna za vezu ili avanturu - u dahu priča naša sagovornica.

 

Prema njenim riječima, jasno mu je stavila do znanja da ne želi ni vezu ni avanturu. Ona mu je rekla da je u Beograd došla samo da se sredi i da uskoro mora da se vrati u inostranstvo, gdje živi i radi.

 

- Pozvao me je u ordinaciju i prvo što sam primijetila je da nema klijenata. Dao mi je neki sok, a potom i flašu vode, rekavši da moram da je pijem u narednom periodu. Međutim, postao je navalentan, ali je bio pristojan. Na tome se sve završilo. Nakon odlaska u inostranstvo, na koži mi se pojavio čudan osip i pogoršalo mi se psihičko stanje. Uslijedili su odlasci kod ljekara, ispitivanja, a unutrašnji glas mi je govorio - zovi tog maga. Tokom razgovora s njim osjećala sam veliki spokoj i bivalo je bolje. U međuvremenu, pozvali su me iz bolnice i rekli da dođem. Ljekari su mi postavljali razna pitanja i na kraju me šokirali pitanjem da li sam imala odnos s mrtvim čovjekom. Objasnili su mi da je osip prozrokovan bakterijama koje se nalaze na tijelima mrtvih ljudi. Počela sam da ih napadam, ali sam se sjetila flaše s vodom koju sam dobila od maga. Donijela sam im flašu i analizom je potvrđeno prisustvo tih bakterija. Shvatila sam da je on na taj način htio da me posjeduje - ispričala je naša sagovornica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.