x

ISPOVIJEST RODITELJA: Voditeljka Hepija nam je udarila sina, a on proglašen krivim!

Voditeljka televizije “Hepi” Vladana Savović je prije godinu i po dana svojim automobilom udarila i povrijedila dječaka V. N. (11), saznaje “Alo”. Nezgoda se dogodila u Sečnju kada je Vladana izbjegavajući da udari jednog mališana, kolima udarila bicikl na kome se nalazio V. N. Od siline udarca V. N. je zadobio brojne povrede zbog kojih je dva puta operisan.

Zanimljivo je da Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu nije pokrenulo krivični postupak protiv Vladane, procjenjujući “da se u događaju ne stiču bitna obilježja ni jednog krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti”. Utvrđeno je da povreijđeni dječak nije poštovao saobraćajna pravila!

 

Roditelji povrijeđenog dječaka sumnjaju da tu nisu čista posla i da sud nije uvažio izvještaje ljekara o teškim povredama njihovog sina, kao i izjave svjedoka da Vladana tog dana nije vozila sa upaljenim svjetlima.

 

- Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv Vladane, ali je utvrdilo da je naš sin kriv što nije propustio automobil s desne strane - tim riječima počinju ispovijest roditelji dječaka Miodrag i Dragana N. Oni tvrde da se događaj odigrao potpuno drugačije od opisa datog u zvaničnim izvještajima.

 

- Naš sin se vraćao sa fudbala i stao je u raskrsnici da propusti automobil na kome nisu bila upaljena svjetla. U tom trenutku, njegov drug je nastavio put dalje i Vladana je zakačila biciklo tog dječaka. Potom je, pokušavajući da izbjegne dječaka, udarila u našeg sina. To je bio početak agonije za naše dijete. Ona je nastavila dalje da vozi, dok je dijete bilo ispod automobila i tek poslije desetak metara je stala, istrčala iz kola i pobjegla do kuće svojih roditelja - tvrde Miodrag i Dragana N.

 

Prema njihovim riječima, poslije prijema djetata u bolnicu konstatovane su teške povrede i uslijedile su dvije operacije. Međutim, tokom suđenja te povrede su, kako kažu, naprasno postale lake, jer sud nije uvažio izvještaje ljekara. 

 

- Nije nam jasno kako dijete može biti krivo?! Tvrdimo nisu utvrđene sve okolnosti nezgode. Nema izvještaja iz koga može da se vidi kojom brzinom se kretala voditeljka niti odgovora zašto joj nisu bila upaljena svjetla na automobilu. Nema ni odgovornosti što je poslije nezgode čak pobjegla sa mjesta udesa - tvrde roditelji dječaka.

 

Oni dodaju da se Vladana nije pojavljivala na sudu kao i da ih nije posjetila posle nezgode da se raspita kako je njihov sin.

 

S druge strane, prema policijskom izvještaju napisanom prilikom uviđaja, nigdje se ne navodi da je poznata voditeljka napustila mjesto udesa. U izvještaju se navodi da je Vladana Savović uradila alko test i da nije vozila pod uticajem alkohola, što je naknadno i potvrdila i analiza krvi.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.