x

Jasni znaci da ste srodne duše!

Ako je vaša veza baš ovakva, suđeno vam je da budete zajedno.

Lonac i poklopac - kao klinkama nam obećaju da ćemo sigurno pronaći svoju srodnu dušu ako ju dovoljno dugo tražimo, ali to u stvarnom životu nažalost baš i nije tako. Ipak, događa se, a ako razmišljaš je li tvoj dečko stvoren baš za tebe, ovo su znakovi da jeste.

 

Govorite jedno drugom stvari

 

Koje ne biste rekli nikom drugom. Tvoje tajne, želje i snovi često su nešto što želiš zadržati samo za sebe, a ako je tvoj dečko neko s kim to želiš podijeliti, velike su šanse da ste stvoreni jedno za drugo.

 

Dozvoljavaš mu da te vidi

 

Baš onakvu kakva jesi. Ako se pored njega osjećaš dovoljno ugodno da mu dopuštaš da te vidi i u najgorem izdanju, znači da znaš da mu je svejedno kako izgledaš.

 

Ne bojiš mu se protivurječiti

 

Ako si u vezi u kojoj se bojiš reći dečku da se ne slažeš s njim, nisi u dobroj vezi. Dečko mora biti neko ko će poštovati tvoje mišljenje iako je drugačije od njegovog, i najvažnije od svega, neko pred kim te neće biti strah reći da ovaj put ne mislite isto.

 

Smijete se zajedno

 

Zvuči kao osnovna stvar, ali vrlo često upravo na nju zaboravljamo. Parovi koji se smiju zajedno, ostaju zajedno.

 

Ćutite zajedno

 

Ne govorimo o neugodnoj ćutnji, nego o onoj ćutnji u kojoj ste oboje svjesni da je u redu da ćutite. Prijatna ćutnja je znak da vam je dovoljno dobro zajedno i da ne morate izmišljati načine da razbijete nelagodu.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.