x

Jedan od najpoželjnijih sportskih karavana u režiji Manharta

BMW M3 Touring je jedan od najpoželjnijih sportskih karavana, a u režiji Manharta postaje zvijer koja će mnoge ostaviti bez daha, a vlasnike i bez značajnog iznosa na računu.

Dovoljno je reći kako samo poklopac motora na ovom automobilu stoji 17.250 evra, što je iznos za koji se može "izvući" i poneki novi automobil.

Ali to vlasnicima ovakvog automobila nije na pameti. Oni će za MH3 650 paket rado izdvojiti dodatni iznos, a mnogi su spremni i na prijedlog dizajna koji dolazi od tjunera iz Vupertala.

Novi dizajn vanjštine oplemenjen je detaljima s M4 CSL, a naglasak je na karbonu. Možda najuočljivija novost su Yido Performance feluge prečnika 20 inča sprijeda i broj veći pozadi za 5.829 evra. Standardno se nudi i spuštanje automobila s H&R oprugama, te ugradnja četvorostrukog izduva iz Remusa za 4.165 evra.

Ovaj 3.0 šestocilindraš u skladu s imenom sada daje 650 KS i 800 Nm što je u skladu s najjačim M3 iz Manharta. Tuning motora dolazi od MHtronic kontrolne jedinice koja se naplaćuje po cijeni od 3.510 evra.

(Index)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.