x

Još jedan fenomenalan Mad Friday u hotelu Central!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA - DOBITNICI// MJESEČNA KARTA: Arnela Pajo // DNEVNA KARTA ZA DVIJE OSOBE:  Munevera Begić, Samed Ormanović, Admir Fejzić, Muris Zahirović, Jasmin Bahtović, Aida Ormanović, Zerina Zahirović, Melisa Mioč, Anel Rokša, Ena Muharemović

""

I aprilski Mad Friday DJ Party je bio vrhunski, u što smo se sami uvjerili, no prije nego vas upoznamo sa tim, u saradnji s Hotelom Central za posjetioce ekskluziva.ba portala imamo iznenađenje. Naime, u saradnji sa hotelom, portal ekskluziva.ba dijeli 10 jednodnevnih karti za dvije osobe (10x2), koja uključuje uživanje u bazenu, sauni, turskom kupatilu, fitness centru, te jednu mjesečnu kartu za jednu osobu, koja uključuje iste tretmane, s time da će dobitnik moći uživati više dana. Nagradna igra traje 7 dana, do subote 03. maja do 20:00 sati,  a sve što je potrebno jeste da lajkujete facebook stranicu Hotel Central, a potom u komentar (na portalu, ne na facebooku) napišete odgovor na pitanje: Koji se put po redu održava Mad Friday DJ Party. Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom nakon završetka igre.

Hotel Central

Ćumurija 8

033 561-800

Tradicionalno, posljednji petak u mjesecu, u sarajevskom hotelu Central Sarajevo Weest Wood održan je jedinstveni party. Svakako, još jedna neviđena zabava, a broj članova je i ovoga puta povećan. I svi imaju isti cilj - vratiti se na svaki novi party, a oduševljenje onim što se spremilo tamo nije krio i MMA borac Denis Stojnić.

 

Ljubazno osoblje i zanimljiv program ponovo su bili sasvim dovoljni da se petak iza nas pamti dugo vremena, a postavljeni cilj je ispunjen, jer su svi zajedno vježbali i uživali u zabavi. DJ Mahir Beathouse pobrinuo se za muzički dio, pa je sjajnim izborom muzike ispunio očekivanja, a nije nedostajalo i promotivnih cijena pića (Coca Cola & Burn).

 

Hotel Central West Wood Club & Spa je omogućio mir, harmoniju i apsolutno uživanje. Korisni savjeti, besplatno vježbanje, zabavan sadržaj je velikom broju Sarajlija omogućio petak za pamćenje, pa ne čudi što je bilo dosta pohvala.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.