x

Još jedan odličan Mad Friday DJ Party u hotelu Central: Osvojite vrijednu nagradu!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA. DOBITNICI SU: *MJESEČNA KARTA*: Aida Ormanović *DNEVNA KARTA*: Edita Mrso, Mevzeta Husagić, Redžo Lemezan, Amra Smajić, Zerina Zahirović, Damir Stojanovski, Haris Husagić, Admir Fejzić, Muhamed Bešić, Muris Zahirović.

Prije nego što vas upoznamo sa time kako je bilo na martovskom Mad Friday DJ Partyju za posjetioce ekskluziva.ba portala imamo iznenađenje, koje je za vas obezbijedio upravo Hotel Central. Naime, u saradnji sa hotelom, portal ekskluziva.ba dijeli 10 jednodnevnih karti za dvije osobe (10x2), koja uključuje uživanje u bazenu, sauni, turskom kupatilu, fitness centru, te jednu mjesečnu kartu za jednu osobu, koja uključuje iste tretmane, s time da će dobitnik moći uživati više dana. Nagradna igra traje 7 dana, do subote 05. aprila do 20:00 sati,  a sve što je potrebno jeste da lajkujete facebook stranicu Hotel Central, a potom u komentar (na portalu, ne na facebooku) napišete odgovor na pitanje: Gdje se nalazi West Wood Club&Spa? Dobitnike ćemo odabrati slučajnim odabirom nakon završetka igre.

Hotel Central

Ćumurija 8

033 561-800

Kao što je poznato, svaki posljednji petak u mjesecu je rezervisan za Mad Friday DJ Party u Hotelu Central. Garancija dobre zabave, zanimljiv program je uvijek potpuni pogodak za savršen kraj mjeseca. Pri osnivanju ovakvog partija jedini cilj je bio da se posjetioci uvijek vrlo rado vraćaju na ovo mjesto, a da je to u potpunosti ostvareno uvjerili smo se i ovoga puta.

 

Vježbati zajedno ne samo da je korisno, već i zabavno, a u to se uvjerio veliki broj Sarajlija, koji je kasne večernje sate iskoristio na ispravan način. DJ Mahir Beathouse pobrinuo se za potpuni ugođaj, pa je sjajnim izborom muzike zadovoljio muzički ukus prisutnih, a nije nedostajalo i promotivnih cijena pića (Coca Cola & Burn).

 

Još jednom se maksimalno i istinski uživalo u jedinstvenom partiju u gradu, a zbog zanimljivog programskog sadržaja posjetioci su iskoristili posljednji minut vremena kako bi bili dio Mad Friday DJ Partyja u Hotelu Central.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.