x

Još malo: Gledajte uživo meč stoljeća u City Lounge-u!

Senzacionalna noć u City Lounge-u je pred nama. Jedan od najomiljenijih sarajevskih lokala ponovo ide korak dalje i sprema pravu poslasticu. Kao što smo navikli, City Lounge posluje i radi u stilu svjetskih lokala, pa stoga i organizuje gledanje meča o kojem bruji planeta. Naravno, riječ je o meču  Floyda Mayweathera koji će se boriti protiv  Mannyja Pacquiaua. Meč stoljeća gledajte u City Lounge-u koji će prikazivanjem ovog velikog događaja prirediti senzacionalnu noć. Riječ je o borbi koja se odigrava u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a uživo prenos obezbijedio je upravo City Lounge.  ``Meč stoljeća`` započinje oko 3:30 sati ujutro po našem vremenu. Nemojte ga propustiti, jer toliko pompe oko jednog događaja sigurno se neće ponoviti u idućih 10-ak godina, a možda i više godina.

City Lounge

Zelenih Beretki 22

+387 60 30 52 611

Borba protiv Floyda Mayweathera donijet će Filipincu Mannyju Pacquiau silne milijuna dolara, ali Pac-Man dobro zna kako izgleda siromaštvo. S 14 godina napustio je dom, spavao je na ulicama i pomagao je majci da prehrani šestero djece.

 

Izvan ringa je svestran, pa je tako pričuvni potpukovnik filipinske vojske, a bavi se i politikom, pa je 2010. ušao u filipinski parlament. Bio je glumac, a okušao se i kao pjevač, te je snimio obradu pjesme ``Sometimes When We Touch`` Dana Hilla iz 1977. godine.

 

U svojoj domovini je obožavan i postao je prvi filipinski sportaš čiji se lik našao na poštanskoj marki. Bio je svjetski prvak u osam kategorija, a u profesionalnoj karijeri ostvario je 57 pobjeda, 5 poraza, a 2 meča završila su neodlučenim ishodom.

 

Mayweather je pak najplaćeniji sportaš u svijetu, a procjenjuje se da je dosada zaradio 280 milijuna dolara. Posljednji poraz doživio je u amaterskoj karijeri, u polufinalu OI 1996. u Atlanti od Bugarina Serafima Todorova, koji danas preživljava od državne penzije od 500 eura mjesečno.

 

Trener mu je njegov otac, Floyd Mayweather stariji. Svjetski je prvak u više kategorija, u profesionalnoj karijeri nikada nije doživio poraz (47-0). Živi u Las Vegasu, a ovo će mu biti 11. uzastopna borba u MGM Grand Garden Areni.

 

Mayweather je okružen luksuzom, vile, jahte, skupocjeni automobili, privatni zrakoplov. Za sebe kaže da je perfekcionist, ali ima dosta problema izvan ringa, nekoliko puta bio je osumnjičen za nasilje nad ženama, pa je zbog jednog takvog incidenta 2010. godine proveo 90 dana u zatvoru.

 

Kladionice favoriziraju 38-godišnjeg Amerikanca koji je izašao kao pobjednik u svih 47 borbi profesionalne karijere, a njih 26 završio je nokautom. Dvije godine mlađi Filipinac tvrdi da mu uloga `autsajdera` odgovara.

(dnevnik.hr/ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.