x

KAKO SADA ŽIVI ADNAN BABAJIĆ: Život u Americi mu prija, već kupio novi automobil!

Poslije dugo očekivanog hita i spota ``Neka vole se`` koji je oborio rekord gledanosti na YouTube-u Adnan Babajić sprema veliki hit za 2017. godinu u izdanju Grand Produkcije. Također, mnogo se spekuliše o njegovoj saradnji sa Banetom Opačićem, Sašom Lazićem i Acom Krsmanovićem iza kojih stoji veliki broj hitova.

Ono što je posebno zainteresovalo publiku jeste činjenica da je Adnan sa svojim rekordnim nastupima rasprodat čak i do sredine sljedeće godine. Poslije uspješne završene američke turneje sa Marijom i Vericom Šerifović na pragu mu je ponuda i za novu turneju 2017. godine.

 

U razgovoru sa Adnanom saznajemo da je uprkos svim unaprijed bukiranim angažmanima širom Amerike njegova supruga Lejla ujedno njegova najveća podrška.

 

Na pitanje zašto u zadnje vrijeme novinske agencije i internet portali iz Srbije i Bosne pokušavaju da ga skinu sa trona popularnosti u kojoj se trenutno nalazi jasno navodi da je on sasvim običan čovjek koji voli merak i da bude okružen dobrim ljudima kao i što on sam jeste.

 

Pisanja tabloida o tome kako vrijeme provodi uz roštilj, okretanje jagnjadi i zakusku, pa i slikanje pored skupocijenog automobila nasmijao se i rekao nam kako to ne utiče na njegov život i karijeru nego predlaže da se ti isti više bave humanitarnim akcijama, pomaganjem bolesnoj djeci, koje nažalost ima veliki broj u našoj zemlji i regionu.

 

Istina jeste da je Adnan kupio novi automobil marke Lexus, ali je sve to zaradio pošteno sa svojim glasom. Nigdje nije spomenuto koliko stoji humanitarnih koncerata i akcija iza njega, tako da mislimo da se ovom mladom Živiničaninu nema šta prigovoriti. Adnan je podržao mnogo humanitarnih akcija, ali bez eksponiranja, jer je to odlučno radio čistim srcem i dušom, tako da nema potrebe da prilaže dokaze jer to znaju ljudi kojima je on pomogao i to mu je sasvim dovoljno.

 

U završetku razgovora Adnanu smo poželjeli mnogo uspjeha, sreće i još dobrih hitova u budućnosti.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.