x

Ko vas masira? Zar niste čuli za Masažni centar Balans?

Udruženje “BALANS” je jedan tim ljudi koji oko sebe okupljaju ljude bilo koje vjere i nacije, koji žele da nauče kako da pomognu sebi i drugima, te tako poboljšavaju svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Udruženje “BALANS” trenutno ima preko 1000 aktivnih članova koji ih svakodnevno posjećuju i koriste vrhunske usluge. U četvrtak 05. marta ``Balans`` je proslavio drugu godišnjicu rada. Među mnogim prisutnim svojim dolaskom sve je počastio i gospodin Sulejman Haljevac Memo, te vrhunskim slikama uljepšao prostorije centra.

Masažni centar Balans

Luja Pastera 2A

066/110-100, 066/110-120

Masažni Centar Balans  je prije svega jedan centar zdravlja, koji nudi sve vrste masaža, fizikalne terapije i program prirodne medicine. Nalazi se u 300 kvadrata prostora uređenog po evropskim standardima, sa kapacitetom od 300 masaža dnevno. Masažni Centar Balans je poznat po tome što radi jako kvalitetne masaže, (relax, medicinska, sportska...), nudi i usluge Aqua Detox terapije, Hidžame, masaže na termomasažnom krevetu.

 

Udruženje za promovisanje zdravog i izbalansiranog načina života „BALANS“ nudi svojim članovima konsultacije i besplatne savjete sa doktorima i stučnim osobljem u oblasima opšte medicine i alternativne medicine. Pored toga svi članovi imaju mogućnost da urade besplatno analizu svoga tijela i besplatno mjerenje zagađenosti vazduha u prostorima gdje borave. Na portalu za grupnu kupovinu polapara.ba koji ima odličnu saradnju sa Udruženjem „Balans“ svakodnevno nudi mnoge popuste, akcije  i razne suplemente, između ostalog i kompanije Forever Living koja je vodeća kompanije u svijetu u proizvodnji raznih dodataka ishrani, i preparate koji će pomoći da se njihovi klijenti osjećaju puno bolje, da povrate snagu i poboljšaju svoje zdravlje.

 

Ono što je bitno napomenuti jeste ljubaznost osoblja i da su cijene tretmana od 50-70% jeftinije u odnosu na druge. Svi uposleni su diplomirani fizioterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom i poručuju da su svi dobrodošli - od 15 do 75 godina bez obzira na naciju i boju. U jednom tretmanu koji MC „Balans“ pruža objedinjenjo je ŠEST metoda tretiranja tijela:

 

1. Kiropraktika

2. Masaža

3. Akupresura

4. Negativni joni

5. Tretmani toplotom od (50 do 70 c)

6. Duge infracrvene zrake - termalni masažeri spajaju orijentalnu medicinu i naučna dostignuća našeg doba kako bi očuvali vaše zdravlje

 

MANUELNA MASAŽA

 

- Rezultat masaže je kretanje svih tjelesnih tečnosti (posebno krvi i limfe). Masaža obezbjeđuje:

- Detoksikaciju tkiva i normalizaciju pritiska

- Otklanja osjećaj bola

- Eliminiše stres

- Efikasno se bori protiv atrofije mišića

- Obnavlja pokretljivost nervnih vlakana

- Poboljšava rad prostate

- Otklanja migrene

- Poboljšava spavanje

- Reguliše metabolizam

- Oslobađa od bolova

- Snižava holesterol

- Poboljšava cirkulaciju

 

Povodom godišnjice Udruženje „Balans“ je za Vas pripremilo pakete masaža kojima je teško odoljeti uz članske kartice:

 

- Paket 1  (4x manuelna masaža - 25,00 KM

 

- Polugodišnji paket (4x manuelna masaža,4x termomasažni krevet,4x tens,4 x aqua detox - 50,00 KM

 

- Godišnji paket (4x termomasažni krevet ,4x manuelna masaža,4x tens,4x aqua  detox, 4x refleksologija stopala, 4x masaža lica,4x piling,1x HIDŽAMA + POKLON  NAŠIM  VIJERNIM ČLANOVIMA (Dubinsko  usisavanje ćilima, dubinsko usisavanje namještaja, čišćenje madraca od grinja, pranje vazduha,mirisanje i dezinficiranje vazduha - 99,00 KM)

 

Ako želite život bez bolova u leđima, zglobovima, ramenima, vratu i mišićima - Masažni Centar „Balans“ ima  tretman vrijedan vašeg zdravlja. Posjetite oazu zdravlja i pronađete dašak mira na adresi Ramiza Salčina 39., Sarajevo i kontaktirajte: 

 

Telefon:

066/110-100, 066/110-120,

i 033 766 230; 033 766 231 

 

facebook stranica:
https://www.facebook.com/mc.balans.mc?fref=ts

 

kao i web stranica:
http://balans.ba

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.