x

Maca preplanuo, ali od solarijuma: Saksijom ``napao`` fotografa! (FOTO)

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca je toliko preplanuo da smo ga iz daljine jedva prepoznali. On je ``nabacio`` takvu boju na sebe da bi svakom mogao pustiti priču kako je ljetovao na moru, a ustvari je za njegov ten zaslužen solarijum. Fotograf Ekskluziva.ba portala se u to lično uvjerio. Kada smo ga primijetili u Importanne centru u Sarajevu, on se odmah po ulasku zaputio na prvi sprat - u Sun Beauty Light solarijum.

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Dok je vani neizdrživo, gotovo 40 stepeni, jedan od najpopularnijih glumaca Dragan Marinković Maca je pronašao načina kako da dobije boju, bez patnje. Što bi čovjek da se prži na suncu, kad ovako može da ode u solarijum i uživa? Fotograf Ekskluziva.ba portala je otkrio Macinu tajnu preplanulog tena, kada smo ga primijetili na prvom spratu Importanne centra. 

 

Kako je vodio telefonski razgovor, nismo ni uspjeli da mu bilo šta kažemo, što je bila idealna prilika da ga pratimo. Smjestio se ispred Sun Beauty Light solarijuma, gdje je vršio pregovore. Nije da prisluškujemo, ali dalo se zaključiti kako vodi razgovor oko snimanja serija u kojima ćemo ga gledati u budućem vremenu. 

 

Naravno, blic našeg aparata nije prestajao raditi, ni u jednom momentu. Očigledno je Maci bilo svejedno što smo otkrili tajnu njegovog tena. Čak se i našalio sa nama kako će nas gađati saksijom. Iako je bio u dobrom raspoloženju, nije nam dopustio da uđemo u prostoriju gdje je solarijum, ali mi smo svakako našli načina da ga uslikamo. 

 

Maca je toliko pocrnio da ga u mraku ne biste ni vidjeli. Inače, on pored serije koju snima sa Brankom Đurićem Đurom, Reneom Bitorajcem, Anđelkom Prpić, snima i seriju u kojoj igra pripadnika romske populacije. Vjerovatno je to razlog više zašto ne izlazi iz solarijuma, a sve što ćemo mi reći, jeste da mu je cilj itekako uspio! 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.