x

MAJČINI JECAJI KIDALI SRCE NA SAHRANI NIKOLE (16): Otkriven razlog zbog kojeg je skočio sa mosta?

Šesnaestogodišnjak Nikola Stojčić iz Kisača kod Novog Sada, čije je tijelo pronađeno u Zemunu prije par dana je i sahranjen. Tuga da ne može biti veća. Groblje je bilo malo da stanu svi koji su došli da posljednji put isprate Nikolu. Pretpostavlja se da je mladić skočio s novosadskog mosta Duga prije desetak dana, a tijelo je isplivalo kod restorana u Zemunu.

Neutješni roditelji, majka Biljana, otac Siniša, mlađi brat i sestra, mnogobrojna rodbina, drugovi, prijatelji, išli su za Nikolinim sandukom, ne vjerujući da ga više nema. Majčini jecaji kidali su srce svima, nije bilo nikoga ko nije pustio suzu.

 

- Zašto je moj drug otišao na ovakav način... Zar nije mogao nekome od nas da kaže šta ga muči... Bio je poseban, uvijek tu za nas da nam pomogne, a nije dozvolio da neko od nas pomogne njemu. Imao je idealnu porodicu, složnu, da se barem njima povjerio... Kažu da je to uradio zbog djevojke. Samo mogu da mu poručim, jer znam da nas čuje, da je život tek bio pred njim, kao i mnogo djevojaka - kaže Nikolin drug iz osnovne škole.

 

Nikola je prije desetak dana, prije nego što je krenuo da se ubije, poslao poruku na Fejsbuk drugarici u koju je bio zaljubljen. Nakon toga je isključio telefon i više se nije uključivao.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.