x

Minno i Hugo napravili odličnu atmosferu u `Horsseu` !

Sinoć su u popularnom klubu na Ilidži `Horsse Flay` nastupila dva gost pjevača, i to poznati Mirza Hodža Mino, inače vlasnik hita `Ne troši suze` i sve poznatiji Mirsad Suljić Hugo, vlasnik hita `Neponovljiva`. Naravno, sve to uz pratnju Horse Banda koji su poznati po super svirkama. Atmosfera je malo je reći bila odlična, a prisutni su maksimalno uživali i za ovaj provod imali samo riječi hvale. Kako se moglo zaključiti bio je to sigurno najbolji provod u gradu, a pored dupke punog kluba tamo smo sreli i mladog pjevača Ilijasa Gadžu. Ipak, to nije sve što se zbilo tu noć.

Caffe Bar Flay Horsse

Mala Aleja 57

061 014 457

Naime, prije svega Hugo, koji se nedavno vratio iz Njemačke, otkrio nam je kako uskoro treba premijerno objaviti svoj novi duet sa Fazlijom. Iznenađenjima nikada kraja, pa nam je vlasnik objekta Ermin Vranj Pući otkrio kako se bliži otvorenje novog kluba `Horsse 1` i to u Goraždu, te je iskoristio priliku da putem našeg portala poželi dobrodošlicu Goraždanima, te im garantuje dobar provod i odličnu atmosferu.

Inače, na otvorenju će pored neprikosnovenog Horse Banda, Kemala Smajlovića i Muamere Dželko gostovati i Mirza Hodža Minno i Mirsad Suljić Hugo. Da nas očekuju dobre zabave dobro se zna, a Pući nam je otkrio kako je već dogovorio saradnju sa Minnom, tako da će on biti čest gost u klubovima. 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.