x

Mirza Šoljanin, Šaćir Ameti i Armin Čohodar kupovali torbe u butiku `Plava vrata`!

Napokon možete uživati u kupovini, jer je počela velika hit akcija u butiku ``Plava vrata``, koja će trajati sve do 30. juna. Zadovoljite sebe, uživajte u velikom izboru torbi, a pri čijoj kupovini GRATIS dobijate: nakit, šal, muški/ženski kaiš ili neseser. Butik Allex, poznatiji kao "The Blue Door" odnosno "Plava vrata"  je spremio vrhunsku ponudu raznih modela torbi različitih boja, veličina i oblika koji će zadovoljiti sve ukuse klijenata.  Među prvim koji su iskoristili "čari" radnje, te se upustili u ovu avanturu punu "slatkih muka" jeste pjevač Mirza Šoljanin. Oduševljen izborom, kvalitetom i cijenom, mladi pjevač je pažljivo gledao šta butik "Plava vrata" ima u ponudi. Osim muške torbice, koju je uzeo za sebe, Šoljanin je pronašao i žensku torbu. Naravno, ne za sebe, ali kako kaže zbog širokog asortimana je pronašao torbu za njemu dragu žensku osobu. U privatnost nismo htjeli zadirati, ali ono što je bitno jeste da je Mirza "Plava vrata" napustio i više nego zadovoljan. Takođe, ništa manje oduševljenja na sjajan izbor radnje nisu pokazali i Šaćir Ameti i Armin Čohodar, koji su pronašli nešto za sebe, a nešto za ljepše polovine. 

The Blue Door

Mali Čurćiluk br. 26

Naime, već odavno je jasno kako torbe u savremenom vremenu dobijaju potpuno novu ulogu u životu svake emancipirane žene, pa ne iznenađuje činjenica da uz cipele, torba postaje najvažniji ženski dodatak. 

 

Veoma je bitno spomenuti kako je izvedba svih torbi u butiku ``Plava vrata`` dovedena do savršenstva. Vođeni nastojanjem da zadovolje želje, interese i potrebe pojedinačne osobe koja traži svoju idealnu torbu, "Allex Blue Door`` nudi moderne, jedinstvene, egzotične, večernje ili dnevne, trendovske klasične ili pak poslovne torbe.

 

Zahvaljujući tome što ``The Blue Door`` prati trendove i svjetsku modnu scenu ne morate imati brigu da li je nešto ``in`` ili ``out`` Uz torbe ovog butika  uvijek ste ``in`` i korak ispred svih.

 

Ukoliko želite u svom ormaru imati hit modni dodatak za svaku sezonu, a da pri tome uštedite vrijeme i novac, butik ``Plava vrata`` je prava destinacija koju trebate posjetiti, jer ćete dobiti svoju idealnu torbu visoke kvalitete, zavidnog dizajna i cijene prilagođene vašem budžetu,

 

Posjetite ``Plava vrata`` u ulici Mali Čurćiluk br. 26., na Baščaršiji preko puta ćevabdžinice ``Željo 2``.

Radno vrijeme u toku ove hit ponude je od 09:00 do 22:00 sati.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.