x

Neviđena ludnica u klubu `Rooms` !

Znali smo da klub `Rooms` sprema samo najbolje žurke, no da će biti ovoliko zabave na jednom mjestu mnogi nisu očekivali. Sada je definitivno kako `Rooms` ima partije koji mogu stati rame uz rame sa onim prestižnim iz cijelog regiona, pa i ne treba čuditi što je u klub ovoga puta pohrlio maksimalan broj raje. 

Titova 7, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 051188

Naime, nakon prve magične ``eXp`` noći i prepunog kluba Cinemas Sloga, na incijativu mnogobrojnih ljudi, ali i sarajevskih klubova za ponovno održavanje, The EXPERIENCE team dobiva mnoštvo pozitivnih kritika. Ovoga puta cijela stvar je na radost raje odigrana na drugoj lokaciji, u elitnom klubu `Rooms`. Po prvi put u našem glavnom gradu, posjetioci `Roomsa` su imali priliku da ovu magičnu noć dočekaju na dva DANCEFLOORA + VIP room.

Naime, interesovanje za ovaj event iz dana u dan raste, te zbog toga, prošireni DJ i plesni line up je ovu noć donio najbolje bh. izvođače. Naime, DJ-evi su puštali pet žanrova različite elektronske muzike, dok su go-go animatori imali zadatak da atmosferu zajedno sa posjetiocima dovedu do vrhunca, kako je i bilo. Svaki EXPERIENCE event ima svoj prepoznatljivi audio-vizuelni i plesni performans koji je bez premca postao najbolji event u gradu, pa je tako bilo i u `Roomsu`. Djelić vrhunske zabave u neprikosnovenom klubu možete pogledati u našoj ediciji fotografija. 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.