x

NEVJEROVATNO, ALI MOGUĆE JE: Masaža pola sata za 5 KM!

Iako zvuči nevjerovatno, ipak je moguće. U masaži koja traje 30 minuta možete uživati u Masažnom Centru Balans - i to za samo 5 KM. Udruženje “BALANS” je jedan tim ljudi koji oko sebe okupljaju ljude bilo koje vjere i nacije, koji žele da nauče kako da pomognu sebi i drugima, te tako poboljšavaju svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Udruženje “BALANS” trenutno ima preko 1000 aktivnih članova i preko 10 000 zadovoljnih klijenata koji ih svakodnevno posjećuju i koriste vrhunske usluge, a ove nedjelje je proslavio prvu godišnjicu rada, a među prisutnima je bio i direktor firme Hyla BiH gospodin Dražen Ždrale. Na adresi Ramiza Salčina 39., 71000 Sarajevo pronaći ćete dašak mira, a ono što je zagarantovano jeste da tretmani smanjuju napetost muskulature i vraćaju u prirodan položaj kičmu iskrivljenu dugotrajnim pogrešnim načinom sjedenja. Na raspolaganju su kontakt podaci: 066/110-100066/110-120, e-mail: [email protected]. Tu je i facebook stranica: https://www.facebook.com/posao.zdravljeslobodapare?fref=ts, kao i web stranica: http://balans.ba/

Masažni centar Balans

Luja Pastera 2A

066/110-100, 066/110-120

Masažni centar Balans je prije svega jedan centar zdravlja, koji nudi sve vrste masaža, fizikalne terapije i program prirodne medicine. Nalazi se u 300 kvadrata prostora uređenog po evropskim standardima, sa kapacitetom od 300 masaža dnevno. Masažni Centar Balans je poznat po tome što radi jako kvalitetne masaže, a na dan godišnjice Balansa odrađeno je preko 25. 000 ručnih manuelnih masaža.

Ono što je bitno napomenuti jeste ljubaznost osoblja, ali i to da je cijena jednog tretmana - manuelne masaže cijelog tijela u trajanju od 30 minuta samo 5 KM. Svi uposleni su diplomirani fizioterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom i poručuju da su svi dobrodošli - od 15 do 75 godina bez obzira na naciju i boju. Pored toga, tu su  tretmani na termomasažnim krevetima, tens terapije, zad masaže, a novitet  je tretman koji se zove Hidžama. 

U jednom tretmanu koji Balans pruža objedinjenjo je ŠEST metoda tretiranja tijela:

1. Kiropraktika
2. Masaža
3. Akupresura
4. Negativni joni
5. Tretmani toplotom od (50 do 70 c)
6. Duge infracrvene zrake - termalni masažeri spajaju orijentalnu medicinu i naučna dostignuća našeg doba kako bi očuvali vaše zdravlje

MANUELNA MASAŽA

Rezultat masaže je kretanje svih tjelesnih tečnosti (posebno krvi i limfe). Masaža obezbjeđuje:

- Detoksikaciju tkiva i normalizaciju pritiska
- Otklanja osjećaj bola
- Eliminiše stres
- Efikasno se bori protiv atrofije mišića
- Obnavlja pokretljivost nervnih vlakana
- Poboljšava rad prostate
- Otklanja migrene
- Poboljšava spavanje
- Reguliše metabolizam
- Oslobađa od bolova
- Snižava holesterol
- Poboljšava cirkulaciju

Posebna ponuda za nove članove Udruženja Balans: 2 manuelne + 2 masaže na termomasažnim krevetima + 1 gratis masaža - SAMO 20 KM.

Ako želite život bez bolova u leđima, zglobovima, ramenima, vratu i mišićima - Masažni Centar Balans ima  tretman vrijedan vašeg zdravlja.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.