x

Održano izvlačenje nagrada Ženama na dar by Importanne: Sun Beauty Light nastavlja da oduševljava!

U nedjelju, 8. marta u Tržnom centru Importanne održano je izvlačenje nagrada povodom Dana žena. Nagradna igra simboličnog naziva ``Ženama na dar`` okupila je veliki broj dama željnih da okušaju sreću i osvoje neku od vrijednih nagrada. Vrijedi spomenuti i pohvaliti najopremljeniji solarijum na Balkanu - Sun Beauty Light, kojeg krasi najbolja oprema i vrhunske usluge, koji je imao posebne akcije ovih dana, naravno sve zbog 8. marta. Očekivano, to je izazvalo opšto oduševljenje kod pripadnica ženske populacije. Usluge popularnog solarijuma Sun Beuaty Light iz dana u dan koristi sve više klijenata, a ne sumnjamo da će to biti i daljni trend.

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Brandovi poput  La Donna, Carpisa, Penti, DL Multibrand, Carpisa, Vicko, te kompanije Studio Moderna, LSC Orkide Cosmetics, solarijum SunBeautyLight, MY Copy i XXL Print, te IT Business Academy obezbijedile su vrijedne nagrade.

 

Nagradni fond obogatili su svojim učešćem i Element restoran, Newsbar, Wellness bar i Sultans bar koji su dobitnicama obezbijedili poklon vaučere. Za dobro raspoloženje pobrinuo se DJ Alexander de Funk,  a kompanija Swiss Lion Takovo obezbijedila je slatkiše za sve posjetitelje centra. Bilo kako bilo, Importanne centar nastavlja tradiciju dobre zabave i dešavanja o kojima se uvijek mnogo priča.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.