x

prelijepo

Ovako uživaju Veljko i Bogdana Ražnatović: Njima luks destinacije nisu potrebne da bi bili sretni, a tu su i nasljednici! (Foto)

Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i djecom odmara se na Kipru, u Aja Napi, jednom od najljepših mjesta u grčkom dijelu ostrva, gdje imaju i kuću.

Dok trogodišnji Željko i njegov mlađi brat Krstan uživaju u igrama na plaži, pod budnim okom lijepe mame, Veljko osvaja vrhove litica sa kojih pogled puca na otvoreno more.


Društvo im prave prijatelji, sa kojima posjećuju lokalne barove pod vedrim nebom pune veselog svijeta, voze se gliserom ili kolima kroz grad, a Veljko ne zapostavlja ni treninge, iako je zvanično na odmoru.


Na fotografijama koje uspješni bokser objavljuje na Instagramu možemo da vidimo razne lijepe scene: Kipar je neodoljiv u ovo doba godine, Krstan je porastao i presladak je, ali teško je reći na koga liči, a mama i tata razmjenjuju nježnosti kad god ugrabe slobodnu priliku, odnosno kada nađu mjesto da se malo osame, kao što je jedna klupa na vrhu rta Greko.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.