x

Počele su kafanske noći u Rodeu: U petak ludnica uz Millenium Band!

Počeli su ludi i nezaboravni kafanski provodi u Rodeu! Sasvim je jasno zašto se dugo vremena pričalo o događajima koje organizuje Rodeo. Nova sezona kafanskog uživanja i provoda je sjajno započela uz Radeta Kosmajca, koji je ove srijede priredio vrhunsku žurku, a kako Rodeo gostima nastoji pružiti svoj maksimum luda žurka se nastavlja u petak, 5. decembra kada će dobro poznatom, omiljenom prostoru Rodea, odlični muzičari i opijajuće kafanske melodije i ritmovi, prirediti noć za pamćenje. Naime, Millenium Band će nastupiti u Rodeu 5. decembra, a zahvaljujući raznovrsnom repertoaru i vrhunskom izvođenju očekuje se luda žurka do kasnih sati. Ulaz je BESPLATAN.

Diskoteka Rodeo

Nikole Tesle BB 71123 Lukavica, Republica Srpska, Bosnia And Herzegovina

Bitno je spomenuti kako je za sve goste Rodea obezbijeđen i ogroman parking pod video nadzorom, gdje je sigurnost postavljena na najveći nivo. 

 

Kontakt broj za informacije i rezervacije: +387 65 364 553, a tu je i Facebook profil: https://www.facebook.com/svadbenisalon.rodeo?fref=ts

 

Okupite svoje veselo društvo uvijek spremno za provod i dođite. Opuštajući i razgaljujući kafanski provod, kada je u pitanju Rodeo zagarantovano neće izostati. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.