x

Pogledajte gdje spavaju poznate ličnosti u Sarajevu ?

Umorni ste i tražite bilo koji način da pobjegnete od strašne svakodnevnice i teških radnih dana? Otišli biste negdje bar na dva sata kvalitetnog odmora i vrhunske usluge?

 Ako ste u potrazi za nečim takvim, onda ste baš na pravom mjestu, jer Spa & Hotel Merona je upravo ono što Vam treba.

Hotel & Spa Merona nalazi se na glavnoj saobraćajnici, udaljenosti pet minuta od međunarodnog aerodroma i deset minuta od centra grada. Na trećem spratu jedne od poslovnih zgrada, na zapadnom ulazu u Sarajevo, u ulici Džemala Bijedića 216, nalazi se, možemo reći, mali svijet u kome je vrijeme naizgled stalo.

Hotel Merona

Džemala Bijedića 216

033 766-710

U idelanom spoju topline drveta, čvsrtoće kamena i snazi vode, pronaći ćete izgubljenu energiju, opustiti duh i tijelo u ugodnom ambijentu hotela Merona.
Ambijent odiše tradicionalnim stilom, protkan notom modernizma i kao takav je poseban i drugačiji. U raznovorsnoj ponudi oaze mira, čak i najviši zahtjevi su ispunjeni. 
Hotel Merona sadrži 15 savremeno uređenih i prostranih soba koje su moderno dizajnirane i bogato opremljene, a od sadražaja nude :
- WI-FI pristup internetu ( gratis ),
Klima uređaj,
Mini bar,
LCD i kablovska TV,
IP telefonija,
Room service,
Kupaonica sa tuš kabinom,
Bademantil,
Papuče,
Sušilo za kosu
Standardni kozmetički set,
Radni sto.

Uz netipični ambijent restorana hotela Merona, provedite ugodno vrijeme uz gurmanske specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, te vrhunskim vinima. Dobrom kvalitetom i ponudom hrane, te ljubaznošću osoblja, osiguravamo Vam savršenu organizaciju raznih vrsta evenata u profesionalnom okruženju, a u zavisnosti od vrste eventa, pružamo usluge i catteringa.

SPA CENTAR - Spa centar Merona, koji je mjesto harmonije duha i tijela, mjesto gdje ćete doživjeti potpunu relaksaciju, uz pratnju prijatne atmosfere i vrhunske usluge. Za Spa centar sa sigurnošću možemo reći, da Vam je potreban jedan razlog da nas posjetite, a mi ćemo Vam dati razlog zašto da se vratite. Od usluga u istom, možete pronaći : - Tursko kupatilo, - Sauna, - Jacuzzi, - Masaža.

Hotel Merona je bio utočište za odmor i relaksaciju poznatih, kao što su: Stoja, Seka Aleksić, Olja Karleuša, Miligram, Bebek, Lepa Brena, Ana Damijanović, Amar Jašarspahić Gile i drugi.

Za više informacija posjetite njihovu facebook stranicu 

http://www.facebook.com/HotelMerona?fref=ts ;

a sve ostale informacije pronađite na zvaničnoj stranici

 http://merona.ba/bs/.

Adresa: Džemala Bijedića 216,  Sarajevo 71000

Kontakt: 033 766-710

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.