x

Predsjednik SK ``Bosnia`` slavi 26- ti rođendan!

Osnivač i predsjednik sportskog kluba "Bosnia Online EU" Adnan Beganović u petak 26.7.2013. će napuniti 26 godina. Adnan Beganović je predsjednik sportskog kluba i organizacije, koji nose isti naziv "Bosnia Online EU" i sjedište imaju u Češkoj Republici.

U funkcijama je od 13.5.2011. kad je osnovan sportski klub i organizacija preko Ministarstva unutrašnjih poslova, Češke Republike.

Do danas je Adnan Beganović poznat po brojnim sportskim uspjesima koje je postigao u veoma kratkom periodu sa svojim bratom Đenanom i ekipom SK "Bosnia Online EU". 

Rođeni Banjalučanin koji nije zaboravio svoj rodni kraj i zauzvrat svojoj domovini je izabrao najbolji mogući put kako prezentovati svoju državu u najboljem, mogućem pogledu širom svijeta. Prema nama saznatim informacijama Adnan Beganović u doba rođendana bi se trebao nalaziti u gradu Teplice (Češka Republika), gdje planira proslaviti svoj 26-ti rođendan uz društvo prijatelja i saradnika, a dan nakon toga je na proslavi open air party fiama records koja će se održati u češkim Teplicama.

- ``Vjerujem da 26-ta godina mog života će biti veoma uspješna, iako sam mislio završiti sa igranjem, na kraju sam se odlučio još sezonu minimalno odigrati za SK "Bosnia Online EU", nakon mog završetka sa igrom mi preostaju stalne obaveze prema SK "Bosnia Online EU" sa funkcijom predsjednika kluba i glavnog trenera. Nakon godišnjeg odmora odmah druga sedmica u augustu počinju pripreme A i B ekipa u futsalu sa kojima počinjemo sezonu u septembru ove godine. Zahvaljujem se svim fanovima na podršci koja nam je mnogo značila``.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.