x

Predstavljamo Xperia M !

4. juna 2013, London, Velika Britanija – Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) danas predstavlja Xperia M koji nudi jednostavno povezivanje uz pomoć inovativnih Sonyjevih funkcija koje se aktiviraju jednim dodirom te jedinstven vrhunski dizajn. 

Xperia M je dizajniran da donese Sony iskustva na nova tržišta i u novi cjenovni segment; NFC povezivanje za funkcije koje se aktiviraju jednim dodirom, zadivljujući dizajn i niz tehnologija uključujući: zaslon visoke kvalitete za oštar i jasan prikaz sadržaja, pametnu funkcionalnost kamere za impresivne fotografije i videozapise; Način rada koji štedi potrošnju baterije (Battery STAMINA Mode) i donosi povećanu izdržljivost baterije te Sonyjeve autorske medijske aplikacije za uživanje u fotografijama, muzici, filmovima i igrama u pokretu, uključujući integraciju Sony Entertainment Network** usluga unutar samih aplikacija.

„Savjetujemo korisnicima koji tek ulaze u svijet Xperia smartphonea da razmisle o Xperia M ili Xperia Mdual smartphoneu,” komentirao je Calum MacDougall, direktor Xperia marketinga u kompaniji Sony Mobile Communications. „Oba modela imaju očitu prednost jer koriste Sonyjevu dokazanu inovativnost i inženjersku stručnost pa su savršeni za one korisnike koji žele vrhunsku tehnologiju i iskustva koja se često povezuju s top modelima.”

Jednostavno dijeljenje i uživanje u sadržajima

Xperia M ima Sonyjeve funkcije koje se aktiviraju jednim dodirom – omogućavaju vam da jednostavno i brzo podijelite fotografije i muziku s nizom uređaja, kao što su Sony SBH20 bežična stereo slušalica i najnovija linija BRAVIA TV-a s NFC funkcionalnošću – dovoljan je jedan jedini dodir.

Vrhunski, autorski Sony dizajn

Xperia M ima sad već prepoznatljiv Sonyjev OmniBalance dizajn koji je prvi put predstavljen na top modelu Xperia Z. Estetski jezik odražava se u precizno oblikovanom kućištu koje telefonu daje besprijekoran izgled – istovremeno elegantan i neodoljiv. Dizajniran da naglasi tanko kućište, Xperia M ima i raznobojne iluminacije koje se mogu personalizirati da bi vas vizualno upozorile na dolazne pozive, SMS poruke i alarme. 

Xperia M i Xperia Mdual bit će dostupni u crnoj, bijeloj i ljubičastoj, a model s jednom SIM karticom bit će dostupan i u žutoj boji.  

Ključne značajke - Xperia M

•Funkcije koje se aktiviraju jednim dodirom (One-touch functions) s NFC-om i odražavanjem zaslona (screen mirroring) za prikaz sadržaja na vašem TV-u ili dijeljenje muzike između uređaja 

•Sonyjev OmniBalance dizajn s velikim 4-inčnim FWVGA zaslonom osjetljivim na dodir i LED iluminacijama 

•Sonyjeva autorska tehnologija za poboljšanje zvuka ClearAudio+, xLOUD i 3D Surround Sound (VPT)

•Kamera s 5 megapiksela s brzim okidanjem, autofokusom i HDR-om za fotografije, namjenska tipka za okidanje 

•Brzi rad i izvrsne performanse zahvaljujući dvojezgrenom procesoru 

•Način rada koji štedi bateriju za poboljšanu izdržljivost baterije 

•Dostupan u crnoj, ljubičastoj, bijeloj i žutoj boji

Konzistentna Sony zabavna iskustva

Xperia M ima Sonyjeve medijske aplikacije koje nude konzistentna zabavna iskustva na raznim platformama - mobilnim telefonima, tabletima, računalima i konzolama. „WALKMAN”, Album i Movies aplikacije pružaju online i offline sadržaj putem jedne jedinstvene pristupne tačke te nude nove načine za uživanje i dijeljenje sadržaja. „WALKMAN” aplikacija omogućava pristup svoj preuzetoj muzici, integraciju s Facebookom te pristup usluzi Music Unlimited** s više od 18 miliona pjesama. Aplikacija „Movies” korisnicima daje pristup bazi s više od 100 000 filmova i TV serija s Video Unlimiteda*. Aplikacija „Album” omogućava jednostavan pristup fotografijama Facebook prijatelja, daje mogućnost organizacije fotografija prema lokaciji snimanja te, zahvaljujući novoj funkciji „Faces”, prema ljudima koji se nalaze na fotografijama.

Sonyjeve zabavne tehnologije pretvaraju sadržaje u iskustva i doživljaje, a uz  Xperia M smartphone možete uživati u tim iskustvima još duže zahvaljujući Načinu rada koji štedi potrošnju baterije. Najnovija verzija Sonyjeve tehnologije upravljanja baterijom poboljšava trajanje baterije na čekanju za četiri puta ili više** jer automatski isključuje aplikacije koje troše bateriju kada je zaslon ugašen, a ponovo ih uključuje čim se zaslon aktivira.  

Xperia Mdual 

Xperia Mdual verzija s dvije SIM kartice korisnicima omogućava da jednim klikom biraju između dvije SIM kartice prije telefoniranja ili slanja poruke. Svaka SIM kartica može biti i posebno podešena– na primjer, ozbiljnija melodija zvona za posao ili druga melodija za zabavu – savršena opcija kad korisnici žele odvojiti posao od igre i zabave te učinkovitije upravljati pozivima. 

Xperia M i Xperia Mdual* iz Sony Mobilea bit će dostupni širom svijeta od 3. kvartala 2013.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.