x

Pronađite svoj savršeni zimski model u butiku Plava vrata: Uz jednu kupljenu torbu drugu dobijete GRATIS!

Jedna od omiljenih radnji na Baščaršiji, tačnije u ulici Mali Čurćiluk br. 26. zasigurno je butik ``The Blue Door/Plava vrata``. Ono što je sigurno jeste da pripadnice ženske populacije ne mogu ostati imune na ono što se nalazi u ovom poznatom butiku, koji je postao predmet priča, jer ono što nudi svojim kupcima zaslužuje posebnu pažnju i sve pohvale. Tako u butiku ``Plava vrata`` možete pronaći neodoljive zimske modele torbi, a ono što je još zanimljivije jeste  hit akcija koja je na snazi, a gdje pri kupovini jedne torbe drugu dobijete GRATIS. 

The Blue Door

Mali Čurćiluk br. 26

Ukoliko želite da Vašu torbu poželi svaka druga dama, kao i to da je primijeti svaki fashion znalac toplo Vam preporučujemo da se uputite u butik ``Plava vrata``, koji je najprepoznatljiviji ne samo u Sarajevu, već i na širem prostoru kada su u pitanje radnje ove kategorije. Daleko najbolji izbor, vrhunska kvaliteta i neviđene hit akcije ono su što butik ``Plava vrata`` čini prepoznatljivim, ali i nezaobilaznim mjestom za sve one koji se nađu na Baščaršiji. 

 

Ovih dana u butiku ``Plava vrata`` očekuje Vas dosta iznenađenja. Zimski modeli torbi koje su stigle osvojit će Vas na prvi pogled. No, ni tu nije kraj! Uz jednu kupljenu torbu, drugu dobijete GRATIS. 

 

Ono što butik ``Plava vrata`` garantira svakako je najbolja kvaliteta torbi, tako da možete biti bezbrižni i sigurni da će Vaša torba biti dugotrajna i uvijek ``in``. Ne zaboravite kako samo u butiku ``Plava vrata`` možete pronaći različite boje torbi, ujedno razne veličine i zavidnog dizajna. 

 

Iskoristite jedinstvenu ponudu, obradujte sebe ili dragu osobu torbom, ne zaboravite, drugu dobijete GRATIS.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.