x

SAHRANJENI NEDA I MILAN PAVLOVIĆ: Niš suzama i cvijećem ispratio blizance!

Tragično nastradali blizanci, Neda i Milan Pavlović, sahranjeni su u srijedu na Novom groblju u Nišu. Na vječni počinak ispratilo ih je više od 500 rođaka i prijatelja. Na licima mokrim od suza samo nevjerica i tuga zbog nesrećno prekinute mladosti.

Na čelu duge, tužne povorke od kapele do grobnog mjesta bile su Nedine najbolje drugarice, Jovana i Teodora. U koloni uglavnom mladi, srednjoškolci, prijatelji nastradalih tinejdžera. Iza dva bijela sanduka, još u kolicima od povreda i jedva pri svijesti, majka nastradalih tinejdžera Nataša Pavlović, i tetka Ivana Cvetanović. Uz njih otac Radoslav i mnogobrojni rođaci, prijatelji, poznanici, pokušavaju da ih utješe, ali nema riječi koje mogu da umanje bol.

 

- Zašto vi djeco, a ne nas dvije? - čuli su se jecaji majke Nataše i tetke Ivane.

 

- Zašto smo mi preživjele, kako sada da živimo bez vas? Pokušavale su majka i tetka da ustanu iz invalidskih kolica ...

 

Dok su dva bijela sanduka spuštana u raku, iz gotovo vedrog neba iznad Niša počela je da pada kiša. Mnogo suza i jauka ispratilo je Nedu i Milana, a njihovi drugovi i drugarice iz Gimnazije ``Svetozar Marković`` i Pravno-poslovne škole kao da su u trenutku odrasli. Njihova, do nedjelje bezbrižna lica, sada izmučena od bola, naglo su se uozbiljila. Suočili su se sa smrću najbližih. Kažu da će zauvijek čuvati sjećanje na Nedu i Milana.

(Novosti.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.