x

Sanda Gutić jako zapažena na izboru za Miss svijeta!

Sanda Gutić - Misica Bosne i Hercegovine svakodnevno nas izvještava o dešavanjima na pripremama za izbor Miss Svijeta 2013.

- „U Hotelu Pacifik je bilo prelijepo gdje su sve djevojke pokazale nacionalne i obične plesove. Nakon toga  u Hotelu Westin  gdje se trenutno i nalazimo   održano je otvorenje Miss Svijeta 2013. gdje su se predstavile sve učesnice u večernjim haljinama. Poslije toga sve djevojke su bile obučene u indonezijsku nošnju  i otpjevale  smo  oficijelnu pjesmu  za Miss Svijeta. Ja se osjecam super, svaki novi dan ovdje mi je poseban. Narod Indenezije je nevjerovatno drag i svi se prema nama ponašaju lijepo.  Stalno nas prate mediji Indonezije, uvijek su oko nas.

U sobi sam sa Miss Hrvatske i jako je draga djevojka, družimo se i pomaženo jedna drugoj. Družim se i  sa Miss Francuske, Belgije, Austrije... One su mi najdraže i stvarno smo postale dobre prijateljice.  Družim se i sa svim ostalim djevojkama. Imali smo natjecanje  u sportu i u kupaćem kostimu.

Onda je opet održan  Dan sporta gdje su se djevojke natjecale u raznim sportskim aktivnostima po grupama, tako da  je svala grupa navijala za djevojku iz koje grupe dolazi.  Bilo je uzbudljivo a i jako teško. Trebalo je riješiti 5 sportskih zadataka. Ja sam učestvovala na dva zadatka pošto su se djevojke smjenjivale  kada bi se umorile.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.