x

Snežana Đurišić siktala na Mariju Šerifović: Ako te Verica nije vaspitala, ja ću!

U toku jednog snimanja emisije Zvezde Granda Marija Šerifović i Jelena Karleuša sve vrijeme su se kačile i raspravljale. Međutim, do ozbiljnog problema je došlo zbog jedne kandidatkinje za koju su se dvoumili da li da prođe ili ne prođe dalje. 

Naime, svi iz žirija ubjeđivali su Mariju da je djevojka za prolaz budući da fino izgleda i može da napravi dobar posao, ali je ona bila protiv toga jer po njenom mišljenju ona ne zna da pjeva i ne treba da ide dalje. 

 

Počela je da viče: "Koji ku**c sjedim ovdje ako ću puštati ljude koji ne znaju da pjevaju? Onda i ne moram da se zaje*avam ovdje i da se smaram, boli me baš da puštam koga vi hoćete i kada se vama digne, nisam ja humanitarna ustanova, zna se ko može da ide u finale, a ko ne može", bijesnila je Marija, pa se u sve umiješala Snežana Đurišić. 

 

- "Marija, ne možeš tako da vičeš i psuješ, ako te Verica nije vaspitala, ja ću, moram da ti kažem da to nije u redu i da nije lijepo. Ako ne želiš da ona prođe dalje, možeš to lijepo da nam kažeš. Ti si pametna, uspješna djevojka, pobjednica Evrovizije, sa moćnim glasom i mnogo fanova. Moraš u skladu sa tim da se ponašaš." 

 

Marija se potom smirila uz opravdanje da je burno reagovala jer su je mnogo iznervirali. 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.