x

ŠOKANTNA TVRDNJA PARAPSIHOLOGA! Krivicu za Jelenino ubistvo će PREUZETI ZORANOV SIN!

Parapsiholog Mevludin Duvančić predviđa da će za ubistvo Jelene Marjanović krivicu preuzeti Zoranov sin iz prvog braka Uroš, koji sa ovim zločinom nema nikakve veze! Duvančić smatra da je Jelenino ubistvo dugo planirano, ali da će se uskoro sve rasvijetliti.

- Pojaviće se ljudi koji će preuzeti krivicu, a sve se vrti oko te tri, četiri osobe iz porodice Marjanović, među kojima je i Zoranov sin. Dugo su planirali njeno ubistvo. U slučaju nekog otkrića, može Uroš, iako nevin, da preuzme krivicu... - kaže Duvančić koga su u medijima prozvali balkanskim Nostradamusom. On je ubijeđen da će policija otkriti sve detalje ovog zločina:

 

- Marjanovići neće uspjeti da prevare inspektore, jer neće moći da dokažu da je Uroš to uradio. Prave ubice će na kraju završiti u zatvoru. Jelenu je ubila osoba koja ima šizofreniju. Ona je ubijena iz patološke ljubomore i strasti. Postoje ljekari kod kojih se ta osoba liječila i ona je potpuno svesna šta je uradila. Ubica je imao pomagače.

 

Mevludin je ubijeđen i da će ``dva jaka čovjeka u policiji sve otkriti, bez obzira na to što su se ubica i njegovi saučesnici maksimalno potrudili da se istina nikada ne sazna``.

 

Duvančić, koji tvrdi da ima diplomu parapsihologa Nacionalnog instituta u Americi, uvjeren je da su Jelena i Zoran imali ozbiljnih trzavica u braku.

 

- Zoran je Jeleni kočio karijeru i ona je htjela da ga napusti. Nije mogla više da trpi pritisak u toj porodici. Marjanovići su smatrali da su je oni stvorili, da su oni njeni bogovi. Koliko god su se trudili da je proslave, istovremeno su je i sputavali. Mislili su da mogu s njom da rade šta god hoće - priča Mevludin, i dodaje:

 

- Jelena je željela da napusti tu kuću, ali Zoran nije htio da ide od majke. Nije joj se sviđalo svekrvino gatanje i sve te okultne stvari kojima se bavi. Nije imala slobodu, pratili su je u stopu. Ženi je prekipjelo, htjela je da ide odatle i tu su nastali problemi. Zoran je bio avanturista, ali iako nisu imali idealan brak, Jelena ga je voljela.

 (Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.