x

Sol Azur i Buena Vista: Nezaboravan provod uz DJ Shoneta u Pragu, Bratislava i Budimpešta oduševili studente! (III DIO)

Zahvaljujući najuspješnijoj turističkoj agenciji u BiH, ali i na Balkanu - Sol Azur & Buena Vista više od 1.000 mladih sa područja cijele BiH je imalo priliku da uživa u nezaboravnom putovanju, a gdje su za pet uistinu nezaboravnih dana posjetili čak četiri grada u četiri države. Nakon dvije fotogalerije, donosimo Vam i posljednju - treću. Inače, sponzor putovanja je bio Nescafe, koji će najbolju fotografiju nagraditi putovanjem. Ono što je bitno spomenuti jeste to da je zahvaljujući vrhunskoj organizaciji Sol Azur & Buena Vista naša omladina uživala i uz DJ Shoneta, pa je posljednja noć u Pragu u jednom od najboljih tamnošnjih klubova bila uistinu nezaboravna.

Sol Azur & Buena Vista

Branilaca Sarajeva 21, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033550540 / 033550561

Vrijedi spomenuti kako je interesovanje za ovo putovanje bilo ogromno, a agencija Sol Azur & Buena Vista je po ko zna koji put zadobila brojne pohvale i naravno maksimalno zadovoljne klijente, koji će i u narednom periodu iskorištavati nevjerovatne ponude turističke agencije i uživati u nezaboravnim putovanjima. 

 

Peti dan ovog putovanja je bio namijenjen za Bratislavu i Budimpeštu. Iako je riječ o kraćem razgledanju, ovih gradova, vremena za vidjeti najzanimljivije i najljepše u ovim gradovima je itekako bilo. U večernjim satima, svi vidno zadovoljni ovim putovanjem krenuli su kući. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Hrvatsku nije umorila studente, što se dalo vidjeti i po njihovom osmijehu na licu u utorak, 3. marta kada se stiglo u Sarajevo. Osmijeh na licu mladih, koji su bili puni pozitivnih utisaka govorio je i više nego dovoljno - agencija Sol Azur & Buena Vista je uspjela u namjeri da svi budu zadovoljni i da ovo putovanje ostane urezano u pamćenje.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.