x

Solarijum Sun Beauty light od sada u Importanne Centru!

Željeli biste tokom cijele godine zadržati prekrasan brončani izgled? Danas svi vole tamniju put, a uz pomoć novootvorenog solarijuma Sun Beauty light i Vi možete postići fenomenalnu brončanu boju i izgledati sjajno u svako doba godine. Naime, u utorak, 18. februara na prvom spratu Importanne Centra svečano je otvoren solarijum Sun Beauty light, koji zauzima prostor od 170m2. Samom otvorenju je prisustvovao veliki broj poznatih lica, među kojima su bili: Emina Karišik, Armin Bijedić, Dženan Jahić, Adnan Omerović, Ado Karišik, Amar Fočo...  Za kvalitet ovog solarijuma se ne trebate dvoumiti, jer smo već upoznati sa svim prednostima i pogodnostima u već postojećem Sunlight Beauty na Ilidži, tako da je ovaj Sun Beauty light  još jedan u nizu od najkvalitetnijih i najopremljenijih salona u ovoj oblasti. Inače, već na samom početku rada, ovaj solarijum vam nudi nevjerovatne ponude i akcijske cijene.

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Povodom otvaranja najvećeg solarijuma na Balkanu, Sun Beauty light tim vas nagrađuje sa nevjerovatnim popustom od 5 KM do 15 minuta sunčanja.

Prilikom sunčanja dodjeljuje vam se kartica sa kojom ostvarujete svako 5 sunčanje GRATIS do 15 minuta i svako 11 sunčanje GRATIS do 15 minuta, te kremu za sunčanje.

Akcija će trajati do 24. 02. 2014. ( ponedjeljak ) do 22:00 sati.

S obzirom da se radi o modernom solarijumu ne morate brinuti da se boja neće prihvatiti ili da se neće održati zbog manjka izloženosti suncu, jer Sun Beauty light upravo to razlikuje od običnih solarija - kvaliteta i dugotrajnost. Radi se o modernom solarijumu koji nudi visok stupanj efikasnosti i sigurnosti, a što je najbitnije po najpovoljnijim cijenama u gradu.

Više snage,  prostora,  komfora, sigurnosti, više dizajna i mnogo, mnogo inovacija, te nova tehnologija, najmoderniji dizajn, profesionalno i ljubazno osoblje, pristupačne cijene, ugodan ambijent samo je dio onoga što sačinjava solarijum Sun Beauty light u Importanne Centru.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.