x

Spektakularno otvorenje `Royala` uz Selmu Bajrami !

Najtraženija i jedna od najboljih bh. pjevačica, Selma Bajrami je nakon dugo vremena nastupila u Sarajevu i to ove subote na otvorenju kluba `Royal`. Inače, radi se o nekadašnjem restoranu istog imena, no sada je riječ o potpuno renoviranom objektu koji će u novom ruhu pokolebati noćne objekte ne samo u bh. prijestolnici nego u cijeloj BiH. Nema sumnje kako će to biti glavno okupljalište brojne raje, a ambijent, ali i usluge na koje ćete naići zasigurno će mnoge ostaviti bez daha. Također, u `Royalu` će nastupati velika imena iz svijeta estrade, pa će se Sarajlije zasigurno imati gdje dobro zabaviti. Kada je riječ o Selminom nastupu, svakako da je to bio pravi spektakl, a popularna pjevačica se potrudila da se veče pamti još mnogo vremena. Riječ je o noći koja je definitivno bila potrebna svima nama, a zadovoljstvo posjetioca je bilo jasno vidljivo sve do kasnih sati.

 

Club Royal

Krivoglavci II/15, Sarajevo

+387 33 972 331 ili +387 61 593 680

Posjećenost raje na samom otvorenju `Royala` daje itekako jasan znak kako nas tamo očekuju vrhunski derneci i provodi o kojima će se pričati danima kasnije. Svi oni koji su imali privilegiju uživati u Selminom nastupu, imali su samo riječi hvale. Pjevačica je pokazala kako je osim dobrog glasa po čemu je oduvijek prepoznatljiva, još uvijek krasi i super stas. Zahvaljujući izvrsnom repertoaru atmosfera je dovedena do usijanja. Jedna je Selma, stoga će fotografije reći mnogo više.

Vi ne zaboravite posjetiti `Royal`, a mi ne sumnjamo kako će u rekordnom vremenu ovaj klub postati omiljeno okupljalište raji. Osim ambijenta koji će vas ostaviti bez daha, te derneka koji vam se spremaju, naići ćete i na ubjedljivo najbolje ponude. Klub `Royal` se nalazi na adresi: Krivoglavci II/15, Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.