x

Sun Beauty Light nikad uspješniji!

Lanac solarijuma Sun Beauty Light nastavlja sa više nego uspješnim radom, čemu svjedoči rekordan broj posjeta. Kada se otvorio prvi solarijum Sun Beauty Light na Ilidži u Grand Centru privukao je veliku pažnju, pa su brojne poznate osobe bile impresionirane onim na što su naišli. Ništa manje pažnje nije izazvalo i otvaranje, sada jedne od najuspješnijih i najboljih teretana u gradu, a sigurno i šire. Fitness centar Sun Beauty Light Run je zahvaljujući vrhunskoj opremi i svjetskim standardima postao svakodnevna doza odmora brojnim Sarajlijama. Naravno, neizostavan je i Solarijum Sun Beauty Light u Importanne Centru, koji je svojim radom nadmašio sva očekivanja i oborio sve rekorde posjete. 

Sun Beauty light

Grand centar Ilidža i Importanne Centar I sprat

0603190671

Solarijum Sun Beauty Light na Ilidži je prvi objekat od navedena tri koji je u samom početku rada postao veoma posjećen, a naročito veliki broj poznatih lica nije ostao imun na vrhunsku opremu, te je rezultat  bio prekrasan brončani ten. U solarijumu u Grand centru na Ilidži uz pravilnu razmjeru UVA i UVB zraka postiže se preplanulost koja traje duže i izbjegava oštećenje kože. Udobnost, privatnost, relaksiranost samo su neki od kvaliteta koje nudi ljubazno osoblje. 

 

Kada je u pitanju najlukuzniji fitness centar u BiH - Sun Beauty Light Run, za vrlo kratak period je zabilježio sjajne rezultate. Neodoljive cijene za članove su doprinijele tome, baš kao i ubjedljivo najbolji standardi u BiH. Ono zbog čega svi redovno posjećuju ovaj fitness centar bez sumnje su sjajni rezultati koje su tamo postigli. Svi posjetioci su zadovoljni, jer vrlo lako mogu postići dobru formu, oblikovati tijelo na vrlo jednostavan način i postići sjajnu kondiciju. 

 

Solarijum Sun Beauty Light  u Importanne Centru je ``dijamant`` među ove tri radnje. Sa radom je počeo u februaru ove godine, a postignuća od tada su i više nego fenomenalna. Moderni solarijum, kojeg mnogo šta razlikuje od običnih postao je omiljeni u gradu, a komfor, sigurnost, brojne inovacije i odlična tehnologija su bili pravi put do toga da se postigne savršen ten. 

 

Ono što je sigurno jeste da ćete ukoliko posjetite bilo koji od ova tri objekta biti zadovoljni, te se ponovo vratiti tamo. Iako ide ljeto solarijumi će i dalje biti veoma posjećeni, iz jednostavnog razloga - jer nikada do sada nije iznevjerio svoje posjetioce. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.