x

Sve gorjelo uz Gileta !

MEGA DERNEK `Sve Gori` je već nekoliko godina unazad sinonim za najbolji provod u Bosni i Hercegovini. I ove godine je vladalo nevjerovatno interesovanje za najbolji dernek ne samo u Sarajevu, već na prostoru cijelog teritorija naše države. Najbolji dokaz tome jeste činjenica da su rezervacije koje su pristizale iz raznih krajeva BiH, ali i iz susjednih zemalja planule u rekordnom vremenu. Sve to s pravom, jer je ove godine 15. po redu dernek `Sve Gori` koji je održan u hotelu `Radon Plaza`bio nikad ekskluzivniji i izazovniji za istinske partijanere, a dovoljno govori to kako je specijalni gost večeri bio Amar Jašarspahić Gile, stoga i ne treba čuditi što je sve gorjelo.

Radon Plaza

Džemala Bijedića 185, 71 000 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

+ 387 33 752 901

Naime, MEGA DERNEK ``Sve gori`` je ostavio posjetioce bez teksta. Dobar provod sa mnogo dobrih djevojaka i momaka koji su došli u Radon Plazu kako bi se zabavljali do ranog jutra prepričavat će se još dugo vremena. Tamo smo sreli mnogo poznatih osoba, koje su došle da svoju energiju utroše na dobru i kvalitetnu zabavu. Faruk Šećerović se istinski pobrinuo da priredi veoma kvalitetan program. Naš sve popularniji pjevač Amar Jašarspahić je uveličao noć svojim dolaskom i pjevanjem hitova koji su prisutne natjerali na ples, ali i na suze uz balade. Predstavljena je još jedna mlada nada bh. muzičke scene Dinela Mušanović, a pored toga premijerno je prikazan spot za novu pjesmu Armina Čohodara. Bitno je spomenuti kako je zaštitno lice aprilskog meda derneka bila Ana Damjanović.

Malo da se našalimo, pa ovaj popularni dernek ``Sve gori``, nakon odlaska s istog možemo nazvati i ``Sve boli`` jer od nevjerovatne energije, pjevanja, plesanja i uživanja, sve nas je boljelo. Zar ne?! Bravo za ``SVE GORI``, bravo za Faruka Šećerovića, a kako je bilo na najboljem derneku u regiji pogledajte i sami. Uživajte...

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.