x

Tron spektaklom uz Sandru Afriku proslavio 1. rođendan!

Travnički klub Tron se nevjerovatnom brzinom smjestio na sami vrh najboljih objekata za noćni provod na prostoru Bosne i Hercegovine. Osim prelijepog enterijera i eksterijera, tu je i prostrani objekat, ali i uvijek sjajne ponude. Ono što je Tron učinilo prepoznatljivim svakako su i uvijek zanimljive žurke, kao i uvijek aktuelni pjevači. Najbolji gosti iz BiH i regiona, gostuju upravo u klubu Tron, a tome svjedoči i to da su za jednu godinu postojanja u popularnom objektu nastupali: Severina, Aca Lukas, Aco Pejović, Amar Jašarspahić, Viki Miljković, Indira Radić, Allegro Band, Miligram, Sandra Afrika, Mile Kitić, Saša Matić, Šerif Konjević, DJ Blizanci, te brojni drugi, a među njima su Stoja i Keba, koji su pjevali na samom otvorenju. Godinu dana kasnije, na proslavi prvog rođendana kluba Tron, spektakl nije izostao, jer je upravo ovoga petka, 29. novembra pred oko 2500 posjetitelja nastupila sve traženija pjevačica Sandra Afrika.

Club Tron

Travnik

+387 63 992 983

Još kada se pročulo kako će na proslavi prvog rođendana kluba Tron, Sandra Afrika biti zadužena za dobar štimung znalo se kakav će spektakl biti na nastupu. Rezervacije su planule prije vremena, pa se željno iščekivao petak.

Ljubitelji dobre zabave ponovo su pokazali odanost Tronu, a Sandra Afrika je dokazala zašto je u posljednje vrijeme sve traženija, čemu u prilog ide to kako je zakazala nastupe i do marta 2014. godine. "Devojka tvog druga" je pomutila razum svim prisutnima, a nije trebalo dugo vremena da atmosfera bude dovedena do usijanja. Sjajnim repertoarom, Afrika je publiku držala budnim sve do kasnih sati, a partijaneri su imali samo riječi hvale za zabavu kakvu su pjevačica i Tron priredili.

Naravno, dobrih žurki u klubu Tron neće manjkati i kroz drugu godinu rada, pa se u vrlo bliskom periodu očekuju gostovanja brojnih poznatih imena iz svijeta estrade. Ovom prilikom, tim ekskluziva.ba portala klubu Tron čestita prvi rođendan i zahvaljuje na divnoj saradnji.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.