x

U Bihaću otvoren najbolji klub - ``THE BEST CLUB``!

Petak, 26. avgust - ono što je obilježilo dan, tačnije noć u Bihaću svakako je otvorenje najboljeg kluba - ``THE BEST CLUB-a``. Ovakav naziv je itekako opravdan, jer ono na što su brojni posjetioci, kao i ekipa Ekskluzive naišli na samom otvorenju je uistinu nešto spektakularno i jedinstveno. Ekskluzivnost, vrhunski ambijent, ljubazno osoblje, ali i najbolji događaji ono su što obilježava ``THE BEST CLUB``. 

The Best Club

Ulica Darivalaca krvi

066 869 999

Otvorenje novog kluba u Bihaću izazvalo je opštu pometnju, ne samo u ovom, već i u okolnim gradovima. Danima ranije se iščekivao ovaj događaj i veliko otvorenje ``THE BEST CLUB-a``, naročito jer se znalo kako odiše odličnim prostorom i ambijentom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

Samo otvorenje, 26. avgusta samo je potvrdilo ranije slutnje partijanera - kako će ovo biti mjesto broj 1. za provod u gradu. Naime, samo otvorenje je privuklo maksimalan broj posjetioca, te je već prve noći bilo krcato, a uz sve to atmosfera je bila uistinu nevjerovatna. Val dobre energije i atmosfere je preplavio ``THE BEST CLUB``, koji je očito osvojio simpatije svih onih koji su željni istinski kvalitetnog provoda. 

 

Na otvorenju ``THE BEST CLUB-a`` sve prisutne su zabavljali Rock Band Ko Fol i DJ Mrvy Arnel Demirović, a ova uigrana ekipa se potrudila da dobre atmosfere ne manjka ni u jednom trenutku. Velikom otvorenju su kumovali biznismeni iz Austrije Bahrija Kačapor Baki i Haris Kos, dok je sami klub otvorio vlasnik Hari sa poslovnim partnerima, braćom Amirom i Aldinom Kulenovićem. Domaćini su prve večeri dobili brojne pohvale, što je podstrek za spremanje najboljih žurki u gradu. 

 

Inače, specijalni gost večeri je bio Bane Mojićević, koji je pozdravio publiku i čestitao na otvorenju. On će ujedno zabavljati sve goste ``THE BEST CLUB-a`` u petak, 23. septembra. Dakle, već sada nema sumnje kako će ``THE BEST CLUB`` biti glavno mjesto za provod svakog vikenda.

 

Vrijedi spomenuti kako su sve zvanice, koje su došle iz daleka odsjele u prelijepom hotelu Rekić, koji se potrudio da nikome ništa ne nedostaje. 

 

Posjetite i Facebook stranicu The Best Club-a:
https://www.facebook.com/NightClubTheBest/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.