x

Uspješno održan promo Krav Maga seminar za žene!

U subotu 27.08.2016.g. u organizaciji Krav Maga akademije Zenica, održan je promo Krav Maga seminar za žene. Seminar je organizovan u prostorijama akademije, trajao je puna tri sata, a isti je vodio certificirani Krav Maga instruktor Elvir Huseinspahić sa asistentima Teljigović Harisom koji je takođe Krav Maga instruktor i Smajović Almedinom P1 Krav Maga Level. 

Na seminaru je učestvovalo 37 zeničanki koje su imale priliku vidjeti i probati osnovne Krav Maga tehnike samoodbrane od napada iz svakodnevnog života kao što su razni oblici napada udaraca rukom ili nogom, palicom, prijetnje nožem i pištoljem, hvatovi, gušenja , i td., a svi vezani za realne situacije i primjere iz prakse ženskih žrtava napada i nasilja. 

 

Atmosfera je bila odlična, sve učesnice su se odlično zabavile, a istovremeno su testirale mogućnosti Krav Maga sistema kada je u pitanju ženska samoodbrana u realnim situacijama. 

 

Prijatelj seminara, Protein shop Elit Nutrition Zenica, je ovom prilikom obezbjedio prigodne poklone za jedan manji dio učesnica seminara, a nakon seminara su prisutne sugrađanke dobile upute o načinu učlanjenja u žensku grupu Krav Maga akademije Zenica. Ženska Krav Maga grupa počinje s radom već u ponedjeljak 29.08.2016.g. i to u terminima ponedjeljak, srijeda i petak od 18:00 sati, a učlaniti se mogu i sve zainteresovane zeničanke koje nisu mogle doći na protekli seminar, pod uslovom da su starije od 15 godina. Više informacija o učlanjenju i treninzima ove grupe, mogu se dobiti na broj mobitela (Viber): 062 644 830 ili preko naše facebook stranice: KravMagaZenica

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.