x

Zabavite se i dočekajte Dan žena u Astra Clubu uz muziku uživo!

Kao što smo navikli kada je u pitanju, neprevaziđeni Astra Club i ove subote, 7. marta vas očekuje senzacionalno veče uz pregršt iznenađenja i daleko najboljom zabavom u gradu. Ovoga puta, jedno istinsko veče za dame. Dočekajte 8. mart u Astra Clubu uz muziku uživo, velik izbor koktela, pića i vrijednih nagrada. Rekli bismo - baš u velikom stilu, a da sve bude besprijekorno, potrudit će se Goran Dizdarević Grk, koji će svojim izborom pjesama napraviti ugodnu atmosferu. 

ADMIRAL ELECTRONIC CASINO

Envera Šehovića 52 Dolac Malta, Ferhadija 12 Centar, Dr. Mustafe Pintola 27 Ilidža

Astra Club je apsolutno svaku subotu iza nas svojim jedinstvenim zabavama dokazao kako je pun pogodak za nezaboravnu noć, u kojoj se uživa. Jedinstvena zabava, a uz to sjajan izbor nagrada, te dobitci koji uvijek obraduju goste, ali i muzika uživo i više su nego dovoljni da svaka posjeta Astra Clubu ostane upamćena po samo najboljim momentima. Upravo zbog toga Astra Club dobija sve više vjernih gostiju, koji se tamo vrlo rado vraćaju.

 

U subotu, 7. marta ne propustite jedino posebno veče za dame. Dočekajte Dan žena u Astra Clubu uz Gorana Dizdarevića Grka. Svakako, što boljoj zabavi će doprinijeti i nagrade, kao i aparati kojima možete iskušati vašu sreću. Budite dio fenomenalne zabave, svi ste dobro došli.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.