x

ZORICA PROGOVORILA O VESNI ZMIJANAC I KEMIŠU POSLIJE 25 GODINA: Nije birala riječi!

Zorica Brunclik tvrdi da je zbog Vesne Zmijanac proživjela pakao! Pjevačica kaže da joj je najstresniji period bio kad je počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, s kojim je Vesna bila u braku.

- Moja porodica i ja smo prije 25 godina mnogo plakali zbog Vesne Zmijanac. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svijet poznatih. Vesnu sam upoznala kao pjevačicu koja je pjevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dvije pjesme: „Vjetar duva oko kuće“ i „Ori, Mile, al‘ duboko“. Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, i ja sam im čak bila na svadbi i nosila poklon. On joj je dao prelijepu pjesmu „Nevjera moja“, a ubrzo su se i razveli - sjeća se Brunclikova.

 

Ona kaže da joj je Vesna smjestila:

 

- Neko pametan, a to nije Vesna jer ona tako nešto nije mogla da smisli, rekao je kako je ta pjesma nastala zahvaljujući drugarici koja joj je otela muža. To je objavila u jednim novinama i tada je meni nastao pakao u porodici. Moja djeca su imala problem, a ja sam bila stalno lustrirana zahvaljujući njoj i njenim vezama, koje su krojile njenu karijeru. Svi su me gledali kao babarogu. Ona je rekla da se ne sjeća da je bila u braku s Kemišem jer joj je bilo mnogo dosadno. Ja se sjećam kako je mojoj porodici nanijeta nepravda i koliko smo mi imali problema. Poigrala se našim životima. Nas dvije nikad nismo mogle da budemo drugarice - objasnila je Vesna u jednoj emisiji.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.