ANDRIJA MILOŠEVIĆ 7. MARTA PRED SARAJEVSKOM PUBLIKOM!

07.03.2020 19:00

«Idem putem pa zagrlim drvo» je predstava koja je premijerno izvedena u Beogradu u martu 2019. godine. Od tada do danas izaziva veliko interesovanje na pozorišnim scenama, kako širom regije, tako i u brojnim evropskim zemljama.

Glavni akter je jedan od najpopularnijih i najtraženijih glumaca u regiji, Andrija Milošević.

Ovo je u stvari tragikomedija o sinu jedincu u koji u 40. godini traži idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje, njegova mama, koja ga bolje poznaje od njega samog. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaliječi raznim kandidatkinjama, te tako glavni junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao.

I na kraju opet ništa. Mamin sin je ostao to što jeste - stoji u opisu ove hit predstave za koju se, po pravilu, traži karta više.

„Idem putem pa zagrlim drvo”je predstava rađena po tekstu Miodraga Karadžića i u režiji Jane Maričić.

Andrija Milošević i sarajevska publika imaju posebnu vezu, a sva dosadašnja gostovanja ovog popularnog glumca u gavnom gradu BiH pratilo je veliko interesovanje publike.

Zahvaljujući Agenciji «Zeus» iz Tuzle novu hit predstavu Andrije Miloševića publika u Sarajevu moći će pogledati 7. Marta u sarajevskom Domu mladih.

Prodaja ulaznica, za koje već vlada ogromno interesovanje, je počela u sistemu kupikartu.ba i na prodajnom mjestu «Artikulacija» u sarajevskom BKC – u.KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.