Ukratko o Ekskluziva.ba portalu

To je portal koji postoji nešto više od 2 godine dana, a za to vrijeme je napravio zavidne rezultate i smjestio se na sami vrh, što govori posjećenost koja po *Google Analytics-u bilježi preko 4,1 miliona posjeta i preko 33,7 miliona učitavanja stranica mjesečno, što je u prosjeku preko 100.000 posjeta dnevno. Također, na popularnoj društvenoj mreži Facebook, Ekskluziva se može pohvaliti najaktivnijom i najvećom Fan stranicom jednog medija u regiji sa preko 220.000 fanova (https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba). Izuzetno bitno je i to da sve pomenute brojke svakodnevno rastu zahvaljujući radu, trudu i ažurnosti Ekskluziva.ba tima. Brže nego što su i sami očekivali uspjeli su ući u TOP 3 portala u BiH od svih web stranica, dok su na temu Showbiz-a, zabave i dešavanja ubjedljivo na mjestu broj 1.


Banner oglašavanje je najčešći i najisplativiji način oglašavanja na internetu. To je ujedno i najpovoljniji način oglašavanja, prilagođen vašem budžetu, uz mogućnost fiksnih ili rotirajućih bannera. Pogodan je za svaki vid oglašavanja.

ŠTA MI TO NUDIMO
Nudimo Vam cjelovito rješenje inovativnog učinkovitog oglašavanja, a što znači da će kompletan marketinški tim uredno ispratiti svaki Vaš zahtjev. Banerom na našem portalu se ciljaju potencijalni kupci već pri učitavanju početne stranice, a reklama je vidljiva na cijelom portalu (naslovna, kategorije, podkategorije i članak).Vaša reklama će biti propraćena objavama i na našoj Facebook stranici (preko 220.000 fanova) i to potpuno besplatno, čime značajno doprinosimo promoviranju Vaše usluge ili proizvoda. Možete birati vrijeme u koje želite da Vaš banner/reklama bude prikazivan na našem portalu.

Svakom novom klijentu poklanjamo i Welcome bonus u iznosu od 30% više prikazivanja.

POZICIJE I CJENOVNIK USLUGA
POGLEDAJTE INTERAKTIVNI PREGLED POZICIJA I CIJENA
Dodatne usluge

1. Sponzorisani PR članak - 150 KM
2. Sponzorisani PR članak + usluge fotografa – 200KM (Sve fotografije dobijete u originalnoj rezoluciji i bez našeg logotipa da možete koristiti za Vaše privatne potrebe npr. za Vašu web ili facebook stranicu, za ostale medije, za Vašu arhivu i slično)
3. Usluge fotografa - 150 KM
4. Isticanje logotipa na fotografijama u galeriji (sa događaja po želji klijenta) – 100 KM po galeriji

Ekskluziva.ba zadržava pravo na izmjene i dopune cjenovnika bez prethodne najave.
Izmjenom cjenovnika neće biti obuhvaćeni ugovoreni banneri.
U navedene cijene nije uračunat porez na dodanu vrijednost u visini od 17%.
Grafička priprema nije obuhvaćena cjenovnikom, te se dodatno naplaćuje.
Za politički marketing obračunava se dodatnih 40% na izložene cijene u “Cjenovniku oglašavanja” i naplaćuje se avansno.