Konačno, Mi u Banjaluci!

10.05.2021 12:00

Nakon otvaranja prve poslovnice u Bosni i Hercegovini, koja je krajem prošle godine otvorena u Sarajevu, Xiaomi, globalni tehnološki lider i najpopularnija marka mobilnih telefona u posljednjih šest mjeseci po podacima neovisnog istraživanja, uskoro otvara vrata još jedne MI prodavnice, i to u srcu Banjaluke.

U saradnji sa službenim Xiaomi distributerom, kompanijom Comtrade Distribution doo Sarajevo, i maloprodajnim partnerom, kompanijom IQ Mobile, nova Mi prodavnica na adresi Veselina Masleše 11, će 10. maja u 12h otvoriti svoja vrata uz specijalne poklone i pogodnosti za posjetitelje novootvorene Mi prodavnice.

Za ovu specijalnu priliku, spremni su i brojni popusti za sve kupce koji posjete banjalučku MI maloprodaju na sam dan otvaranja. Prvih 10 kupaca na dan otvaranja prodavnice uz jedan kupljeni uređaj na poklon dobijaju još jedan isti (1+1 promocija), dok su na preko 300 Xiaomi proizvoda koji uključuju Mi TV, Mi Electric Scooter, MI Air Prečišćivač, te određene modele Mi mobilnih telefona obezbjeđen popusti do čak 60%.

Broj proizvoda je za koje vrijede spomenuti popusti je ograničen, a kako bi što veći broj zainteresovanih kupaca imao priliku da iskoristi promociju, svaki posjetitelj ima pravo na samo jednu kupovinu proizvoda po specijalnoj akcijskoj cijeni.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.